+386 (0)41 419 955
petra@petrazagar.com

1 Okt 2017

KAKO Z LAHKOTO DO DODATNIH 100 EVROV NA DAN?

/
Objavila
/
Komentarji0

Vsak izmed nas si želi pritegniti več denarja v svoje življenje. To je dejstvo, saj nam denar pomaga uresničevati naše želje. Ne vse, veliko njih pa zagotovo. In to je tako zelo naravno. Ko si izpolnemo eno željo, se nam porodi druga želja. In ko izpolnemo drugo željo, se nam porodi tretja…vse tja do smrti. Dokler bomo živi, bomo imeli želje, saj gre za proces, ki se nikoli ne konča.

In, če si želite uresničiti več želja, sem za vas pripravila članek, ki vam lahko pomaga do več denarja v denarnici in na bančnem računu. Gre za nekaj posebnega, gre za nasvet, za poseben postopek, ki je opisan v knjigi z naslovom Prosite, dano vam je in želela bi ga podeliti z vami.

Postopek uporabite vsakič, ko:

  • želite pritegniti več denarja
  • želite izboljšati občutek za denar, z namenom dovoliti, da ga priteka več
  • kadar želite našim določenim željam dati polet in
  • kadar imate občutek, da nimate denarja

Vaja je najbolj primerna v času, ko v sebi zaznate občutek: upanja, zadovoljstva, dolgočasja, pesimizem, prizadetost, razdraženost, nepotrpežljivost, dvom,  razočaranje, skrb, kritiko ali malodušje.

Večina ljudi je vsakodnevno veliko bolj osredotočena na pomanjkanje v svojem življenju kot na obilje, ker ponavadi prej opazijo pomanjkanje kot obilje. In to, čemur namenjate fokus oziroma pozornost, to raste. Če namenjate pozornost finančnemu obilju, ga boste tudi živeli, če pa namenjate pozornost pomanjkanju, boste izkusili pomanjkanje. Vedno pa gre pri vsaki stvari za dvoje: za željeno ali za pomanjkanje.

Za vse vrste obilja, tudi finančnega, pa je povsem normalno, da zlahka priteka v vaše življenje. V nadaljevanju bom tako opisala postopek, ki vam bo pomagal, da boste oddajali vibracijo, ki se ujema s prejemanjem denarja in ne z odrivanjem le tega.

Kako pa gre vaja?

Vzemite bankovec za 100 eurov in ga položite v svojo denarnico poleg ostalih bankovcev. Večkrat dnevno se spomnite, da je tam, še posebej pa, ko vzamete v roko denarnico. Resnično bodite srečni in veseli, da je bankovec v denarnici in spomnite se občutka varnosti, ki vam ga prinaša.

Pomislite kaj vse bi si lahko privoščili v enem samem dnevu, kaj vse bi lahko kupili z njim. Vse to si lahko tudi zapišete, da se še bolj poglobite v te občutke. Ko greste v službi na malico, pojdite mimo dobre restavracije in pomislite, da če želite, lahko vstopite in si privoščite čudovito kosilo. Ko greste mimo trgovine s prestižnimi oblekami, veste, da lahko vstopite in si jo kupite, če si jo zares želite, saj imate vendar 100 eurov v denarnici. Ko greste mimo masažnega salona, veste, da bi lahko šli na masažo in si jo vsak dan privoščili, saj imate 100 eurov v denarnici. Ko greste mimo potovalne agencije, veste, da bi lahko vstopili vanjo, plačali polog in rezervirali počitnice na Filipinih za novo leto,…imate 100 eurov v denarnici!

Ko imate pri sebi 100 eurov in jih ne porabite takoj, to koristi vaši vibraciji in vsakokrat, ko samo pomislite na možnosti kako bi lahko teh 100 eurov porabili, si zvišujete finančno vibracijo. Če bi teh 100 eurov v mislih porabili 20-krat ali 30-krat na dan, bi bila vibracija tega občutenja tako velika kot, da ste si kupili stvari za dva ali tri ali še več tisoč eurov. Zato, vedno znova, ko si priznate in se zavedate, da imate moč v svoji denarnici, da si kupite, kar si želite, takrat vedno znova dodajate občutek finančnega obilja in na tak način se vaša finančna točka privlačnosti začne dvigovati.

In tukaj je zelo pomembno vedeti kako zelo pomembno je POČUTITI se kot, da ste bogati. Saj dejansko ni potrebno, da ste bogati, da bi pritegnili bogastvo. Resnično se morate POČUTITI bogate. Kakršenkoli občutek pomanjkanja bogastva pa povzroči upor, ki bogastva ne dopušča.

Pomembno je vedeti in se zavedati, da ko miselno vedno znova, večkrat dnevno porabljate 100 eurov, na tak način trenirate vibracijo finančnega obilja in bogastva, Vesolje pa vedno odgovarja tako kot vibrirate. Če vibrirate v pomanjkanju, dobite pomanjkanje, če v obilju, dobite obilje. Vedno se manifestira tisto, kar mislite in (OB)ČUTITE. Vsakič, ko mislite, vsakič, ko ČUTITE hkrati postajate  magnet.

Kako pa lahko opazite rezultate te vaje?

Takoj, ko boste dosegli čudovit občutek finančnega bogastva, bo denar začel v vaše življenje pritekati hitreje v obliki nepričakovanih prihodkov in nepredvidljivih virov, mogoče vam bo šef dal povišico v službi, kot podjetniku se vam bodo odprle nove poslovne poti in kanali prodaje, v trgovini boste dobili večji popust, morda vam bodo popolni neznanci ponudili poslovno priložnost, morda boste zadeli manjši ali večji znesek na loteriji, vaše želje se bodo uresničile, ne da bi vi sami morali porabiti denar zanje, morda boste dobili idejo s katero bi štartali lasten posel,…

Napoleon Hill, avtor knjige Z idejo do bogastva pravi, da ko se pojavi bogastvo, prične pritekati tako hitro in v takih količinah, da se človek vpraša kje se je do sedaj skrivalo. Kje je bilo v dolgih sušnih letih?

In, ko se bo vaš znesek na bančnem računu občutno popravil, bodo vaši prihranki najprej dosegli 1000, nato 10.000, nato 100.000 eurov in več. Ni omejitev koliko denarja vam lahko Vesolje prinese, a le, če se ob tem POČUTITE dobro in dopustite, da denar pride v vaše življenje. Samo dovolite si OBČUTITI obilje.

In za vse tiste nejeverne Tomaže, ki ne verjamete v te »pravljice«,…poizkusite, trenirajte, sprobajte. Izvajajte vajo en teden ali še bolje en mesec in prosim, poročajte mi kakšne spremembe so bodo zgodile v vašem življenju. Verjamem, da se bodo.

In dovolite koščku svojega uma verjeti, da je nemogoče mogoče.

Lep dan vam želim,
Petra

P.S.: Če se vam zdi 100 eurov premalo, uporabite v postopku bankovec za 200 ali 500 eurov večkrat na dan: 10x, 50x, 100x, da še bolj podprete OBČUTEK obilja. Vaše počutje določa vašo točko privlačnosti. In ta vaja bo pripomogla, da boste premišljeno in fokusirano namenili pozornost temu, ob čemer se POČUTITE dobro.

P.P.S: takšne in podobne vaje, tehnike in orodja delim z vami tudi v on-line programu I love my money. Se še niste prijavili na brezplačen Strateški posvet? Kaj čakate? Pišite mi na petra@petrazagar.com ali pa me kar pokličite na 041-419-955, pa določiva najin termin srečanja po telefonu ali Skypu. Življenje je preveč bogato, da bi ga živeli revno.