Spoznajte načine, kako privabiti več denarja v svoje življenje in
kako ga investirati, da bo delal za vas!

Pridružite se mi v 3 mesečnem online programu I LOVE MY MONEY, KI VAM POMAGA:

pridobiti znanje in veščine kako ravnati z denarjem in upravljati z osebnimi financami

odstraniti podzavestne blokade, ki vam preprečujejo doseči uspeh na finančnem področju

spoznati načine kako privabiti več denarja v svoje življenje in kako ustvarjati pasivne prihodke

Če želimo DRUGAČNE rezultate na finančnem področju, moramo nekaj SPREMENITI in začeti delati drugače!

PROGRAM I LOVE MY MONEY JE ZA VAS, ČE:

Skupaj bova potovala skozi proces prepoznavanja različnih pojmov, razlogov, dejstev in načinov delovanja, ki jih je nujno treba poznati, če želite finančno neodvisnost in svobodo.

Kaj se boste v programu naučili?

 • Zakaj vam niso poznana pravila ravnanja z denarjem
 • Pomen in vloga denarja v življenju
 • Energija, misli in občutki, formula MOAR
 • Omejujoča prepričanja, ki jih gojite do denarja, bogastva in bogatih ljudi
 • Vrednote
 • Obilje in denarni zapis
 • Hvaležnost in miselna naravnanost
 • Kje si danes?
 • Vodenje proračuna in nakupi po stopnji nujnosti
 • Lastna neto vrednost
 • Finančni temelji in znanje
 • Pokojnina = 30% vaše neto plače
 • 5 stopnic do finančne svobode
 • Socialna in finančna zaščita
 • Babilonsko načelo, ki ga pozna le peščica ljudi
 • Največje napake, ki vas lahko stanejo ogromno denarja
 • Poraba ≠ investicija
 • Zlata rezerva
  Skrivnosti investiranja
 • Osmo čuda sveta
 • Alternativne naložbe in nepremičnine
 • 3 diamantna pravila
 • Finančna neodvisnost in svoboda
 • Magija finančnega načrta
 • Pozor! – finančne prevare in finančni »strokovnjaki«
 • Davki in vpliv kapitalskih dobičkov na socialne transferje
 • Kartice, limit, kredit – pot v svobodo ali v pogubo
 • Bo ostalo kaj za otroke?
 • Kaj si želiš? Cilji in prava vprašanja
 • info dieta, sistem 6 lončkov, denarni tok
 • Razporeditev prihodkov, denarni tok in bogati očka
 • Dajanje – sprejemanje

REZULTATI , KI JIH LAHKO DOSEŽETE V PROGRAMU I LOVE MY MONEY:

Rezultate lahko dosežete v programu, če redno enkrat tedensko sledite modulom in če opravite vse tedenske izzive.

1. mesec

Najprej definirate kaj si v življenju želite, tudi na finančnem področju. Po tem, ko spoznate razloge in dejstva zakaj nimate (več) denarja, vas mehko in nežno popeljem skozi spoznanje kako pomemben je denar in miselnost, povezana z njim. Seznanite se z omejujočimi prepričanji, ki jih gojite do denarja, bogastva in do bogatih ljudi, prepoznate vpliv misli in občutkov. Transformirate ta svoja omejujoča prepričanja, blokade in strahove v podpirajoča prepričanja ter zaupate v postopek transformacije. Spoznate kaj je to denarni zapis in prevzamete odgovornost za svoje finance v svoje roke.

Ob koncu prvega dela programa se počutite razbremenjeni stresa in skrbi, svobodni, optimistični, motivirani in navdušeni nad svojo prihodnostjo.

2. mesec

Ob spoznanju kje se ta trenutek nahajate, vas popeljem do tega, da lahko 10 % svojih mesečnih prihodkov privarčujete že v drugem mesecu programa. Obenem konec drugega meseca natančno veste kam gre vaš denar in prepoznate nakupe glede na stopnjo nujnosti. Prav tako prevzamete kontrolo nad svojim denarjem. Ob vsem tem vam raste samozavest, samopodoba, vera vase, občutek pomirjenosti in varnosti, občutek, da obvladujete svoj denar in ne da denar obvladuje vas. Postopoma si zagotovite finančno varnost, v obdobju nekaj mesecev pa že pričnete z investiranjem, kjer se že plemenitijo vaša sredstva. V kolikor imate na bančnem računu že zlato rezervo, lahko začnete denar plemenititi že konec drugega meseca, potem, ko je poskrbljeno za socialno in finančno varnost. Istočasno polagate temelje na poti k finančni neodvisnosti.

Ob drugega meseca programa se počutite razbremenjeni stresa in skrbi, svobodni, optimistični, motivirani in navdušeni nad svojo prihodnostjo.

3. mesec

Spoznate pomen zaščite denarja pred izgubo njegove vrednost, sprehodite se skozi vaše že obstoječe finančne produkte in naložbe (če jih že imate) in se naučite plemenititi svoja sredstva kot tudi pravil investiranja in dejstva, ki jih finančna industrija skrbno skriva pred vami. Počasi poskrbite tudi za (dodatno) pokojnino, ob tem pa raste občutek pomirjenosti glede lastne prihodnosti. Tretji mesec imate celostno znanje o upravljanju, ravnanju in razporejanjem denarja, da bi dosegli finančno varnost, neodvisnost in svobodo. Sledi še definiranje ciljev, postavitev pravih vprašanj in postopek, ki vas pripelje do uresničitve zadanih finančnih ciljev. Konec 3. meseca pa lahko tudi že privarčujete 20% svojih mesečnih prihodkov ali vzpostavite nov(e) vir(e) dohodkov in ta denar tudi že investirate v dolgoročne naložbe, ki vam prinašajo pasivne dohodke. Tako pa tudi poskrbite za svojo varno finančno prihodnost.

Ob koncu programa se počutite razbremenjeni stresa in skrbi, svobodni, optimistični, motivirani in navdušeni nad svojo prihodnostjo.

Mogoče vam bo branje tega programa vzelo nekaj minutk.

Da znanje iz programa udejanjite, boste potrebovali nekaj mesecev.

Obresti od vloženega truda in dela pa boste želi celo življenje.

KAKO DELUJE I LOVE MY MONEY ?

Program poteka 3 mesece, v celoti on- line, torej preko spleta. Vse kar potrebujete je računalnik ali pametni telefon, (elektronski) zvezek in pisalo.

Moduli so v obliki audio predavanj, tako da jih lahko poslušate kjerkoli in kadarkoli in kolikorkrat želite. Posamezen modul je dolg od 60 do 90 minut.

Moduli imajo tedenske izzive (domače naloge), ki niso obvezni, so pa zaželjeni, da jih rešite, sicer program ne nosi rezultatov. Tedenskim izzivom namenite okoli 15 minutk časa.

Vsi udeleženci programa smo tudi v skriti in zaprti Facebook skupini, ki jo vodi Petra Žagar.

Program je dostopen na www.petrazagar.com/prijava, do njega pa dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobite v roku 24 ur po plačilu (1.obroka) programa. Dostop do 1. modula dobite v ponedeljek, 19. 2. 2024 ob 20h zvečer. Dostop do vsakega novega modula pa dobite z enotedenskim zamikom, torej čez 7 dni.

Obvestilo o začetku programa prejmete na vaš email naslov. Štart programa je 19. 2. 2024 ob 20. uri.

Tekom programa se 10x po 60 minut srečamo na webinarjih preko Zooma, kjer boste prejeli dodatno vodstvo, motivacijo in nadgradnjo znanja ter odgovore na vaša vprašanja. Na teh srečanjih se bomo posvetili tudi reševanju vaših specifičnih situacij. Udeležba na srečanjih ni obvezna, je pa priporočljiva.

KOLIKO ČASA TRAJA PROGRAM ?

Program traja 3 mesece, a ga lahko poslušate in predelate tudi v daljšem časovnem obdobju. Tempo in način učenja lahko prilagajate sebi ter svojim željam in potrebam. Vsebine vam ostanejo in jih lahko poslušate večkrat in kadar sami to želite.

KAJ VSEBUJE PROGRAM I LOVE MY MONEY ?

Rezultate lahko dosežete v programu, če redno enkrat tedensko sledite modulom in če opravite vse tedenske izzive.

SKLOP MODULOV 1–6

Zakaj nimamo več denarja: pomen miselnosti, prepričanj, občutkov, denarnega zapisa…

SKLOP MODULOV 7-11

Finančna pismenost in stopnice do finančne svobode

SKLOP MODULOV 12-13

Kako do več denarja: postavljanje ciljev, strategije, tehnike,…

10 WEBINARJEV

(10 zoom srečanj) 60 min

20 UR PREDAVANJ

Skupaj več kot 20 ur predavanj

DIGITALNE VSEBINE

Poslušanje predavanj v avdio obliki

DELOVNI LISTI

Delovni listi z vajami

INDIVIDUALNA PODPORA

v sklopu Facebook skupine

PODPORA IN POMOČ

Stalna pripravljenost za podporo in pomoč

BONUS e-book

Miselnost uspešnih ljudi

2X BONUS MODUL

modul: pametno trošenje
modul: varčevanje A-Ž

FACEBOOK SKUPINA

za dodatno podporo, vodstvo, usmeritve, odgovore na vprašanja

KATERE SO GLAVNE PREDNOSTI PROGRAMA I LOVE MY MONEY ?

1. Glavna prednost program zajema tako transformacijo miselnosti kot znanje o pravilnem upravljanju in ravnanju z denarjem, da bi dosegli finančno neodvisnost.

To za vas pomeni, da dobite vse potrebno znanje v enem samem programu in vam ni potrebno kupovati dodatnega znanja in zapravljati dodatnega denarja, saj imate vse na enem mestu. To za vas pomeni, da se naučite tako pravilnega načina razmišljanja do denarja in bogastva kot tudi znanje o pravilnem ravnanju z denarjem, da bi dosegli pasivne prihodke.

2. Druga prednost programa je, da je program v celoti spletni ali on-line program.

To za vas pomeni, da lahko vsebine poslušate kjerkoli, kadarkoli in kolikokrat želite in tako kar se da najbolje izkoristite in prilagodite čas in tempo učenja vašemu načinu življenja. Audio posnetki ostanejo vam in si jih lahko shranite tudi za kasnejše obdobje.

3. Tretja prednost programa je podpora v Facebook skupini in vodstvo skozi program.

To za vas pomeni, da ste vsi kupci programa zbrani v zaprti Facebook skupini, kjer dobite dodatno podporo, usmeritve, dodatno znanje, vezano na vsebino programa v obliki člankov in video posnetkov, kot tudi odgovore na vaša vprašanja. V kolikor se pojavi vprašanje, ga zapišete v skupino in nanj Petra Žagar odgovori v roku 24 ur (razen med vikendi). Udeležba v Facebook skupini ni obvezna, je pa toplo priporočljiva in zaželjena.

4. Četrta prednost je druženje v sklopu 10ih webinarjev (ZOOM srečanj)

Tekom tečaja se bomo družili tudi v živo preko Zooma (10 srečanj po 60 minut). Na teh srečanjih boste prejeli dodatno vodstvo, motivacijo in nadgradnjo znanja ter odgovore na vaša vprašanja. Na teh srečanjih se bomo posvetili tudi reševanju vaših specifičnih situacij (lahko jih pošljete vnaprej in ste anonimni, lahko pa se izpostavite v živo). Udeležba na Zoomih ni obvezna, posnetki bodo na voljo.

5. Izjemna prednost programa pa je tudi ta, da je program cenovno izjemno ugoden.

To za vas pomeni, da je, za razliko od programov v tujini, ki stanejo nekaj tisoč eurov, program I LOVE MY MONEY za vas SEDAJ LE 998 eur. In dejansko to za vas pomeni ogromen prihranek denarja. Na voljo pa je tudi možnost obročnega plačila v 10ih obrokih.

KOLIKO ZNAŠA INVESTICIJA V PROGRAM I LOVE MY MONEY ?

Investicija v program – 2 možnosti:

Enkratno plačilo

Posebna ponudba

1.997 €

(plačilo preko kartice, Paypalla ali bančnega nakazila)

Redna cena po 19. 2. 2024:
1997 EUR

Na 10 obrokov

Posebna ponudba

10 x 229 €

Skupaj: 2.290,00 €
(plačilo preko kartice ali bančnega nakazila)

Redna cena po 19. 2. 2024:
10x 230 EUR

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Pogosto zastavljena vprašanja

Program poteka 3 mesece, v celoti on- line, torej preko spleta. Moduli so v obliki audio predavanj, da jih lahko poslušate kjerkoli, kadarkoli in kolikokrat želite. Moduli imajo tedenske izzive  – domače naloge (niso obvezni, so pa zaželjeni). Vsi udeleženci se povežemo v zaprti facebook skupini, kjer dobite odgovore na vaša vprašanja. Prav tako bomo tekom tečaja imeli 10 ZOOM srečanj, kjer boste lahko izpostavili svoje težave in dobili dodatno vodstvo, razlago in motivacijo. 

S programom začnemo 19. 2. ob 20. uri. Takrat boste prejeli dostop do vsebine 1. modula. Program traja 3 mesece.  

Vse kar potrebujete je računalnik ali pametni telefon, (elektronski) zvezek in pisalo.

V sklopu programa se bomo 10 krat po 60 minut družili tudi “v živo” preko Zoom-a. Na teh srečanjih boste lahko (tudi anonimno) izpostavili svojo situacijo, ki jo boste poslali na email in jo bomo potem skupaj predelali.  

Program vključuje 13 modulov, BONUS ebook Miselnost uspešnih ljudi, BONUS modul pametno trošenje, BONUS modul varčevanje A – Ž, delovne liste, podpora v sklopu FB skupine in 10 webinarjev, kjer se bomo srečali v živo preko Zooma.

Program poteka online, se bomo pa srečali preko Zooma v živo, da skupaj predelamo vaša vprašanja, težave in še nadgradimo in poglobimo vsebino iz modulov. Prav tako bo Petra Žagar v teh webinarjih (10 zoom srečanjih) podala dodatno vsebino, vezano na tematiko programa I LOVE MY MONEY. 

Da, program lahko poravnate tudi v 10 obrokih. Izberete lahko način plačila s kreditno kartico ali preko bančnega nakazila. 

Niste še odločeni?

Razumem vas. Čutim vas.

Udeležili ste se našega brezplačnega tečaja. Želite si spremembe, a se je hkrati tudi bojite. Želite si uspeha, a vas je tega tudi strah. In to je tako zelo normalno in naravno.

Bi se želeli prepričati, da je I LOVE MY MONEY program za vas? 

Potem kliknite spodaj in se prijavite na brezplačni 30 minutni strateški posvet, ki je tudi DARILO za vas, kjer vam bom odgovorila na vsa vprašanja, pomisleke, strahove in dvome.

PRIDRUŽITE SE PROGRAM I LOVE MY MONEY IN POSKRBITE ZA SVOJO FINANČNO PRIHODNOST!

Investicija v program – 2 možnosti:

Enkratno plačilo

1.997 €

(plačilo preko kartice, Paypalla ali bančnega nakazila)

Na 10 obrokov

10 x 229 €

Skupaj: 2.290,00 €
(plačilo preko kartice ali bančnega nakazila)

Copyright © 2023 - Vse pravice pridržane