+386 (0)41 419 955
petra@petrazagar.com

O Petri

Tukaj sem!

Tukaj sem!

Na kratko bi lahko rekla, da sem neizmerno hvaležna, da sem v prvi vrsti mama 2 sončkoma, starima 19 let in 8 let in botrica 4 otročkom v Afriki in Aziji. Sem pa tudi partnerka sanjskemu partnerju. In globoko sem hvaležna za vse to.

Sem podjetnica, motivatorka, učiteljica in učenka, pisateljica in prijateljica, poslušalka in svetovalka, popotnica, in še in še bi lahko naštevala različne vloge v katerih se znajdem v Življenju. Predvsem pa sem zaljubljena v Življenje.

In  sem sreča. Sem zdravje. Sem ljubezen. Sem energija. Sem zadovoljstvo. Sem pozitiva. Sem dobrota. Sem obilje. Sem smeh. Sem uspeh. Sem sanje. Sem vizija. Sem sonce. Sem Življenje.… Sem vse to in še veliko več v eni osebi.

A ni bilo vedno tako. V mojem življenju so bila obdobja, ko ni bilo niti sreče, niti zdravja, niti ljubezni, niti obilja, pa tudi ne zadovoljstva in vsega lepega. Ni bilo sonca, ni bilo uspeha, še najmanj pa denarja. Bilo je naravnost grozljivo. Bil je jok in obup,  jeza in žalost, strah in trpljenje, bolečina, zavist, ljubosumje, vik in krik.

I love my money

Ne zamudite priložnosti in se prijavite zdaj!

NAROČI

Dokler nisem Življenja vzela v svoje roke. In ko sem ga vzela in prevzela vso odgovornost do svojega Življenja, ko sem natančno vedela KAJ hočem v Življenju in še bolj česa nočem, so se začele odvijati velike spremembe. Na vseh področjih Življenja. Ker sem verjela, da je nemogoče mogoče.

Tekom tega procesa pa sem spoznala, kako veliko vlogo ima pri tem DENAR in finance in kako se to področje prepleta z vsemi ostalimi življenjskimi področji. In kako zelo je lahko ravno denar tisti, ki nam pomaga polepšati, olajšati in narediti Življenje veliko lepše, vendar le, če si damo priložnost in si DOVOLIMO misliti tako.

Danes je  več priložnosti kot kadarkoli do sedaj, da začnemo drugače sprejemati svet. Kajti v otroštvu in mladosti so nas vsi po vrsti zavestno ali nezavedno prepričevali, da je denar vir vsega zla, da je slab, da kvari ljudi. Sedaj pa imamo priložnost, da lahko stvari vidimo drugače kot so bile nekoč.

Zato sem neizmerno hvaležna, da sem si dovolila raziskati področje finančne pismenosti in  upravljanja z osebnimi financami, kako pravilno ravnati z denarjem, ki ga vsak mesec zaslužimo, z namenom, da ga bo iz mesec v mesec več, četudi bodo enaki prihodki. In poiskati vzroke in razloge zakaj smo brez denarja, zakaj ga nimamo več in katere drobne korake je potrebno narediti, da ga bomo imeli še več.

Ker si to zaslužimo. Ker nam to pripada. Vsakemu izmed nas. In neizmerno srečna in hvaležna sem, da sem pridobivanju tega znanja posvetila na stotine ur in neprespanih noči, da lahko to dragoceno znanje sedaj delim naprej.

In, ker vse to, kar učim, tudi živim, se veselim srečanja z vami, da vam predam dragoceno znanje, ki ga v šoli nismo dobili. Zato vas prav sedaj vabim, da se mi pridružite v izobraževalnem programu I LOVE MY MONEY. Danes je vaša priložnost. Danes je pravi trenutek, da kliknete TUKAJ in rečete DA, želim si, pripravljen/a sem, hočem, verjamem, zmorem…Poslušati svoje srce in narediti korak naprej k akciji in uresničiti svoje sanje. Ob tem pa se naučiti osnove finančne pismenosti, rešiti se kreditov in limitov, naučiti se upravljati z denarjem, imeti nadzor nad denarjem, stopiti na pot svobode in vzeti  (finančno) usodo v svoje roke, da bo denar delala za vas in ne bo treba nekoč vam delati za denar.

Dovolite si koščku svojega uma verjeti, da je nemogoče mogoče! quote-small
dr. Wayne Dyer

Pridobite si 17 skrivnostnih načinov razmišljanja in ravnanja uspešnih ljudi, ki se razlikujejo od razmišljanja in ravnanja ljudi, ki živijo iz meseca v mesec.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem prepoznati potencial in notranjo moč, s pomočjo katere si lahko sami kreirajo življenje tudi na finančnem področju. S pomočjo strategij, tehnik in orodij upravljanja z denarjem pa pomagati ljudem doseči finančno varnost, neodvisnost in svobodo. 

Moja vizija je pomagati ljudem, da sledijo svojemu srcu, da lahko uresničijo vse, kar si v življenju želijo biti, postati, imeti, doseči. Ob tem pa tudi izboljšati finančno pismenost in se naučiti kako ravnati z denarjem, kar jim lahko pomaga na poti do uresničitve ciljev in sanj. Moja vizija pa je tudi pridobiti nove botre in botrice, ki si srčno želijo to postati in so pripravljeni, nameniti 15€ mesečno za botrstvo otrok v najbolj revnih in nerazvitih delih sveta, da bi se izobrazili in živeli boljše, lepše in bolj kakovostno življenje.