+386 (0)41 419 955
petra@petrazagar.com

19 Jan 2017

Rojstni dan programa I LOVE MY MONEY

/
Objavila
/
Komentarji0
/

Rojstni dan programa I LOVE MY MONEY

Včeraj je bil prav poseben dan! Včeraj je bil rojstni dan programa I LOVE MY MONEY. Končno je zagledal luč sveta. Včeraj je bil dan za praznovanje! Yes Yes!

Kmalu bosta minili 2 leti, odkar sem dobila preblisk, da si želim »na svoje«. Ampak takrat nisem imela pojma kam na svoje, kako na svoje, zakaj na svoje in predvsem kaj hudiča početi, kaj prodajati, kaj ponuditi trgu in ljudem? In, ko se človek takole začne vsakodnevno  spraševati, in ko to dela skupaj z njegovim partnerjem, ki ima povsem enako željo, ki je sit službe, počasi počasi, začnejo kapljati ideje. Ena za drugo. In počasi se začne delati selekcija: kaj ja in kaj ne. A, če se človek potem hitro ne odloči in predolgo  čaka, potem ostane samo pri idejah in sanjarjenju. Idejo pa sčasoma »ukradejo« drugi, ki si upajo, in začnejo delati posel iz njih. In to velik posel. In dokler se človek ne od-loči, da ima vsega dovolj, da ima dovolj službe, šefa in dela, ki ga ne izpolnjuje več, se pač ne zgodi nič. Naprej trpi. Do od-ločitve je dolga pot…ali pa tudi ne. Ko enkrat veš KAJ (ne) želiš in ZAKAJ nekaj želiš, se začne dogajat…

Kako se je vse začelo?

Začelo se je s poslušanjem dr. Špelce Morojna v projektu Bodi sprememba februarja 2015, ko sem na dolgih sprehodih s hčerko v vozičku, uživala v poslušanju zgodb uspešnih slovenskih podjetnikov in podjetnic.  Pri Aleksandru Šinigoju iz Mastermind Akademije sem julija dobila »preblisk«, da morem dati odpoved v službi, pri  Snježani Ristić pa sem se avgusta podala na najbolj transformativno pot do tedaj, kar je vodilo v to, da sem septembra res dala odpoved v službi in čakala, da mine odpovedni rok. Res pa je, da je k temu dejanju pripomogla naša mala Tinkara, ki je skoraj leto in pol rogovilila cele dneve in noči. In v takšnem neprespanem stanju je bilo zares težko vztrajati vsak dan 10 ur na delovnem mestu.  Leto 2016 je minilo v znamenju investiranja vase, predvsem znanja, ker sem se zavedala, da če hočem stopiti na novo pot, na pot uspeha in brilijantnosti, se moram družiti z ljudmi, ki so prehodili pot pred mano, z ljudmi, ki so uspešni, z ljudmi, ki transformirajo življenja drugih ljudi. In ker noben uspeh ne pride sam od sebe in ker je zato potrebna podpora, takšna in drugačna, bi se rada zahvalila tem čudežnim ljudem, ki so pot uspeha prehodili pred menoj in mi dan za dnem odpirali oči, zato, da sem danes tukaj, kjer sem.

In to so: Snježana Ristić, Aleksander Šinigoj, dr.Špelca Morojna, Smiljan Mori, Ana Bučevič, Robert Rolih, Ana in Mitja Vezovišek, Aleš Lisac, Tomaž Gorec, Tadej Bevc in verjetno sem še koga pozabila iz slovenskih odrov, nato pa si sledijo T.H. Eker, Robert Kiyosaki, Brian Tracy, Anik Singal, Matt Loyd, Peter Sage, Tom Schreiter… Ja, preko 50, če ne celo več webinarjev, eno in več dnevnih seminarjev, delavnic, on-line izobraževanj je šlo skozi moja ušesa v preteklem letu. Na temo osebnih financ, prodaje, osebne rasti, on-line grajenja posla in internetnega marketinga. In pa seveda, ena velika zahvala direkt iz srca gre Damirju Januzeviću, ki je od prvega dne, ko sva se spoznala, verjel vame. Verjel vame, da zmorem, ko še sama nisem vedela v kaj se sploh podajam, in mi vsak dan znova odpiral pot in oči. In hvala mojim doma, da mi niso težili, ko sem najavila, da zapuščam varno delovno mesto in se podajam v burne vode iskanja tega kdo sem, kaj hočem, zakaj to hočem in predvsem kaj želim zapustiti svetu. In hvala, ena velika hvala, moji prvi stranki, Meliti, ki je najavila, da želi kupiti moj program, ko je bil ta še v fazi  zarodka. In  mi pokazala, da je tudi v Sloveniji velika potreba po znanju kako ravnati z denarjem in kako manifestirati več denarja. Ker si ga želimo več. Ker si ga zaslužimo več!

Tako je nastal I Love my Money

In rezultat vsega tega  enoletnega dogajanja in akcije je danes moj prvi online program, ki nosi naslov I LOVE MY MONEY in je potreboval od ideje do izvedbe skoraj 4 mesece. In, če se sprašujete ali se je splačalo? Ali se je splačalo vložiti ogromno časa, energije, ljubezni in pa tudi denarja v vse to? Absolutno DA. Zakaj? Zato, ker ta Petra ni več tista Petra kot je bila še pred 2 letoma, zato ker sedaj ne samo, da vem, da se sanje lahko uresničijo, in to tudi tiste najbolj divje,  ampak ker tudi vem kako in kaj narediti, da se to tudi res zgodi. In se že dogaja! In najlepše od vsega tega – to znanje delim naprej!

Z ljubeznijo, Petra

 

Dodaj komentar