+386 (0)41 419 955
petra@petrazagar.com

Mnenja strank

MNENJA STRANK O PROGRAMU I LOVE MY MONEY

Kupila sem program I LOVE MY MONEY, dobila pa All inclusive obravnavo . Petra te podpre na vseh področjih tvojega življenja, kar je predpogoj za razumevanje delovanja našega uma.

Seveda so finance češnja na tortici. Čudovit program, še boljša mentorica. Doživela sem miselni preboj, stopila iz cone udobja in si povrnila investicijo v program v 2 mesecih in pol. Priporočam vsem , ki želijo kontrolo nad denarjem in ne obratno.

Tanja Puš, Ljubljana

Prvič sem vas slišala lansko leto, ko ste v našem kraju govorila o finančnem opismenjevanju. Ves čas me je nekaj vleklo k vam in junija letos sem se odločila za vaš seminar. Toda, tudi to ni bilo dovolj.
Po nekaj oklevanjih sem se odločila za vaš program I LOVE MY MONEY. Za sabo imam kar nekaj izobraževanj in usposabljanj, vendar me je vaš resnično najbolj nagovoril. Predvsem ste z nalogami, dodatnimi prispevki in pa vašimi sugestijami zelo premaknila mojo cono udobja. Predvsem sem vam hvaležna za spoznanje, kako pomembna je hvaležnost.

Hvala za vaš iskren trud, da dosežem cilj, uresničim svoje sanje. Hvala tudi za vse priporočene knjige in prispevke na internetu, ki prispevajo k moji osebni rasti. Na koncu ugotavljam, da nikoli ni prepozno, da se splača investirati v vaš program, saj se ob njem ne le polni lonček za finančno svobodo, ampak se drugače razporeja tudi druga finančna sredstva in predvsem lažje živim, saj se trudim vse negativne misli spreminjati v pozitivne in vse to učim tudi moje najbližje.

Res iskrena hvala!

Majda z Dolenjskega

Program I LOVE MY MONEY mi je zelo koristil na področju osebne rasti in mojega finančnega ozaveščanja. Zelo sem zadovoljna z vsebinami, možnostmi pogovorov in dodatnih razlag, prav tako z nalogami, ki so namenjene po vsakem modulu, kajti le te zelo utrdijo podane vsebine in možnost novih uvidov in smeri. Pohvalila bi tudi ves tvoj trud pri pogovorih in vprašanjih in vse lepe vsebine, ki jih za vzpodbudo pošiljaš vsakodnevno ali na mail oziroma v zaprto Facebook skupino. Veliko koristnega in uporabnega znanja in hvala za vse te dodatne delitve in vzpodbude ter usmeritve. Hvala!

Aleksandra

Hvaležna sem, da sem se v pravem trenutku odločila za program I love my money. Spoznala sem čudovito žensko in mentorico Petro, ki mi je pomagala prebiti led tako na osebnem kot tudi finančnem in poslovnem področju. V kratkem času si me naučila uvajati določene spremembe, ki sem jih vedno odlašala. Sedaj odločena hodim po poti, ki sem si jo zastavila. Program priporočam vsem, ki ste se ustavili na neki točki in nimate poguma za živeti življenje. Just do it! Petra, hvala ti iz srca.

Tina Puhovski iz Šmarja Sap

Program I LOVE MY MONEY mi je dal push iz cone udobja. Naučila sem se majhnih skrivnosti, ki so nujno potrebne za uspeh. Spoznala sem, kako opravljati z denarjem in ne denar z mano.
PETRA, hvala ti, ker si me spremljala skozi celoten program in mi podala napotke, ideje,…ki mi pomagajo pri moji poti k uspehu. JUST DO IT ✈
Hvaležna sem ti, res si čudovita oseba💖

Erika iz Nove Gorice

Petra je super mentorica in delo z njo mi je v dveh mesecih življenje popolnoma obrnilo na glavo. Pridobil sem na samozavesti, suverenosti, osebnem zadovoljstvu, bolje spoznal sebe in svoje želje ter se naučil na podlagi svojega trenutnega življenjskega položaja postaviti cilje in poiskati vire za pot naprej. Delo z njo bi priporočil vsakomur, ki si želi svoje življenje (sploh finančno!) vzeti v svoje roke in živeti boljše in bolj polno življenje.

Timijan Drpić Minatti

Program ILMM zajema bogato vsebino, ki je zanimiva in poučna. Skozi program sem izvedel veliko novih informacij in osvežil znanje, ki sem ga že morda malo pozabil. Pri programu mi je predvsem všeč to, da ne zajema zgolj področja financ, ampak tudi veliko vsebin, povezanih z miselno naravnanostjo in osebnostno rastjo. To je tudi dodana vrednost programa, saj te hkrati tudi motivira za razvoj na drugih področjih. Domače naloge so mi pomagale ozavestiti tiste dele moje osebnosti, s katerimi se prej nisem ukvarjal. Velikokrat sem zaradi tega moral stopiti iz cone udobja, kar je prineslo le pozitivne rezultate. Petra se hkrati trudi slediti tvojemu napredku in ti je na voljo skozi celoten program. Pri njej cenim tudi to, da te kot osebo sliši in se trudi tudi s podajanjem dodatnih informacij in napotkov, vezanih na tvoje cilje in želje. Menim, da sem skozi program ne samo pridobil dodatna znanja, pač pa sem tudi osebnostno napredoval, svojo vibracijo naravnal na uspeh in dovolil koščku svojega uma vrjeti, da je nemogoče MOGOČE. Hvala Petra!

Alan Kresnik Radlje ob Dravi

Petrin program I love my money je res vrhunski. Na koncu programa je res dokazano NEMOGOČE JE MOGOČE! Petra ni le učiteljica in mentorica, ampak tudi prijateljica, ki mi je spremenila pogled na stvari na vseh področjih. Neskončno HVALEŽNA!

Polonca Žalman

Program I LOVE MY MONEY me je naučil velikih stvari in majhnih skrivnosti katere so nujno potrebne a uspeh. Naučil me je iti iz cone udobja, preko sebe in odkrivati novosti, katere mi lajšujejo življenje. S programom I LOVE MY MONEY sem odrastel na svoji osebni ravni. Sedaj si drznem misliti, da je nemogoče mogoče in problemi so resnično postali pravi izzivi! Tako malo mi je bilo potrebo, da sem pridobil samozavest, s katero lahko premikam gore.

Andrej iz Nove Gorice

Za vse, ki mislite, da ste v svojem življenju obtičali na mestu, imate občutek, da se vrtite v krogu in bi radi iz tega izstopili ter naredili en korak naprej, toplo priporočam Petrin program I LOVE MY MONEY.

Obogatil vas bo ne samo na finančni , ampak tudi na osebnostni ravni. Ko sem vstopila v program I LOVE MY MONEY, da bi razširila moje znanje o financah, nisem vedela, kaj me čaka. Bila sem zelo pozitivno presenečena, ko sem ugotovila, da poleg spoznavanja in pridobivanja znanja o financah, spoznavam in spreminjam tudi sebe.

Hvala Petra, da si in da si naredila ta program.

Inge

Petra, obiskal sem tridnevni seminar Millionaire Mind Intensive Slovenija in mislil sem, da že ogromno vem o denarju in financah. A program I LOVE MY MONEY in ti sta mi še bolj odprla oči o realnosti. Ko sem začel, sem nekaj vedel o osebni rasti, o zavarovanjih, o poslu itd., ampak s tvojim programom sem to še bolj nadgradil. Tabele še vedno pridno izpolnjujem in spremljam finančni napredek in neto vrednost. Del o neto vrednosti mi je ostal zelo v spominu in mi pomaga pri ravnovesju in ciljih. Kmalu bom začel tudi z nakupom stanovanja in mi bodo tvoji nasveti, ki si mi jih podala, zelo prav prišli. Napredek se že vidi, jutranja rutina je postala že stalnica.

P.S. Sedaj berem meniha Imenitna knjiga! 🙂 In vse ostale, ki si mi jih priporočila. Program I LOVE MY MONEY bi priporočil vsem tistim, ki si želijo imeti v življenju ravnovesje na vseh življenjskih področjih, mir in finance pod kontrolo, Super!

Če citiram Warrena Buffetta: “The most important investment you can make is in yourself.« Spremembe po koncu tvojega programa se nadaljujejo in nova znanja in poznanstva prihajajo nasproti, tako da, ja, grem ciljem nasproti. Hvalaaa!!! Hvaležen! <3

Mitja iz Ajdovščine

Ob vstopu v program I LOVE MY MONEY sem si želel izvedeti kako ustvarjati pasivne prihodke in kam vložit svoj privarčevani denar. Dobil sem pa popolnoma nov vpogled na denar, na to kako deluje življenje in na to kaj je in kaj ni mogoče. Resnično je vse mogoče! Ob vstopu v program sem svoje finančno in službeno področje ocenil z oceno 5, področje prostega časa pa z oceno 2 na lestvici od 1 do 10. Ob koncu programa lahko področje denarja ocenim z 9, prosti čas pa z oceno 6. Tako, da nisem pridobil samo znanja, ampak tudi že denar kot tudi čas. Ob vstopu v program sem mislil, da že kar nekaj vem o financah, saj sem bral knjige Roberta Kyosakija in T.Harv Ekerja, a me je bilo zelo strah investirati, pa tudi znanja nisem imel veliko kam in kako investirati. Lahko tudi povem, da sem ob koncu programa svoj privarčevani denar tudi že investiral in že prejemam pasivne prihodke, za katere mi ni potrebno aktivno delati. Hvaležen sem za vse novo znanje in še posebej za nove ljudi, ki mi jih je priporočala Petra in so vstopili v moje življenje tekom programa in seveda tudi za to, da sem spoznal nove vire služenja denarja, za katere prej še vedel nisem, da obstajajo. Petra, hvala ti tudi za to, da si me v programu spremljala vsak teden in vsakokrat dala nove napotke in ideje, ki so mi pomagale, da sem, kjer sem. Res neprecenljivo! Pa še odnos z ženo se je drastično izboljšal. Če je bil prej na stopnji 6, je sedaj na 8. Hvala ti res.

Matjaž M., Ljubljana

Program I LOVE MY MONEY mi je na nek način spremenil življenje. Vpisala sem se, da dobim pomoč in znanje na denarnem področju, vendar sem poleg tega dobila veliko več. Dobila sem coachinjo, ki me je spremljala skozi program, me spodbujala, pomagala ozavestiti moja prepričanja (na vseh področjih). Naučila sem se kako opravljati z denarjem, na kaj biti pozorna, kako se lotiti odplačevanja kredita in limita na banki, kam vlagat denar, vse o zavarovanjih, kako in kje lahko prihranim in še veliko več. Vsekakor sem sedaj z denarjem bolj sproščena. Poleg programa sem posledično spoznala tudi nove ljudi, ki mi še naprej pomagajo na moji poti; finančni in osebnostni. Odprle so se mi nove možnosti v življenju in ob res nesebični podpori Petre in njenih spodbudah, se upam stopiti korak izven svoje cone udobja. V programu mi je najbolj koristilo, ker me je Petra resnično spremljala, vsak teden sva imeli eno urni sestanek po telefonu, vedno sproščeno, energijsko polno in nič pritiska, tudi, če sem z lekcijami zamujala Odlično je, ker je veliko informacij in novega znanja, da mi posnetki ostanejo in jih kadarkoli lahko zopet poslušam. Za PROGRAM I LOVE MY MONEY bi si želela, da ga sliši prav vsak, saj vsebuje res kvalitetne informacije, ki so potrebne za kvalitetno življenje. Piko na i pa doda Petra z osebnim pristopom. In Petra res se ti iz dna srca zahvaljujem. Vesela sem, da sem se pridružila programu.

Darja

Za program I love my money sem izvedela na spletu. Bila sem ravno v iskanju nekoga, ki bi me vodil in kaj novega naučil. Ta program se mi je zdel kot nalašč. S programom in seveda s Petro sem utrdila nekatera prejšnja znanja, na katera sem že malo pozabila in jih začela spet vpeljevati v dnevno rutino. Prav potrebovala sem nekoga, ki bi me spodbujal. In klic vsak teden mi je dal zagon, da sem naredila vsako naslednjo nalogo tudi, ko se mi niti pod razno ni dalo poslušati in še razmišljati o stvareh, ki so me v tistem trenutku skrbele. Vztrajala sem pri zastavljenem cilju, poslušala module in začele so se mi odpirati nove stvari. Tako sem si zastavila nove cilje, pri katerih bom uporabila tudi novo pridobljeno znanje iz Petrinega programa. Spomnila me je, kako pomembno je, da znamo sami sebe nagraditi za dosežke. Ta program bi svetovala vsakemu, ki išče nov začetek ali potrebuje le brco v rit, ali pa se mu je le malo zataknilo in je obtičal na mestu. Dovolite si, da vas Petra potegne iz začaranega kroga in vam pomaga, da nadaljujete svojo pot samozavestnejši in uspešnejši.

Vesna B.

Program me je popolnoma prevzel in sem hvaležna, za priporočilo. Želela sem si spremembe in ta program me je vrgel iz vsakodnevne rutine, iz cone udobja. Naučila sem se kaj lahko spremenim, da lahko napredujem in kako presežem lastne omejitve. Vsi nasveti, ki sem jih dobila so neprecenljivi, ko jih daš v prakso, seveda. Priporočam vsem, ki ne mislijo, da že vse vedo.

Damijana, Lašče

Petra, program, ki ga izvajaš, se mi zdi pomemben in koristen prav za vsakega, ki mu je mar za svojo finančno prihodnost in svobodo. Z moduli sicer še nisem na tekočem, lahko pa rečem, da vsebino modulov, ki sem jih uspela poslušati, dobro in jasno razložiš, tudi večkrat ponoviš. Imam to čast, da te osebno poznam. Si simpatična, odprta, komunikativna oseba, ki ve kaj hoče in verjame vase. Zato si mi všeč. Želim ti obilo poslovnih uspehov ter osebne sreče.

Simona Brečko, Ljubljana

Morem reči, da sem pred začetkom program I LOVE MY MONEY imel popolnoma drugačno predstavo kako bo program izgledal. V bistvu sem bil na začetku poslušanja modulov malo presenečen nad popolnoma drugačnim pogledom na denar. Moje mnenje o denarju je bilo slabo. Hkrati s tvojimi moduli sem začel brati še dodatno literaturo o teh temah. Začele so se mi odpirati nove in nove povezave na različne akterje s tematiko o osebnostne rasti. Morem reči, da določene stvari, ki sem jih slišal v modulih mi niso bile čisto jasne. Šele, ko sem prebiral dodatno literaturo, so mi postajale določene stvari vedno bolj jasne in razumljive. Določene module sem poslušal večkrat in jih ob ponovnem poslušanju razumel na drugačen način. Moram te pohvaliti tudi kot govorko, poslušanje tvojih modulu mi je zelo všeč. V bistvu, ko sem prišel s poslušanjem modula na konec sem si želel, da bi se kar takoj nadaljevalo. Bravo Petra.

Boštjan Rojc

Petro sem spoznala šele lansko leto, a čutim, kot da bi jo poznala celo življenje. Takoj sva se ujeli – navdušila me je s svojim prepričanjem v uspeh in ravno zaradi te prepričanosti ji je tudi uspelo. Ker so me teme, kot je osebnostna rast, mindset, odnos do denarja in investicije zanimale že prej, mi je vsebina programa I LOVE MY MONEY delno že poznana. Kljub temu, pa sem sedaj mnogo znanj povezala med seboj in jih vidim v čisto novi luči. Veliko zaslugo za to pripisujem domačim nalogam, ki te prisilijo v razmišljanje, za katerega si drugače ne vzamemo časa. Zelo mi je všeč tudi, da je program v audio obliki, saj mi pri dveh majhnih otrocih res ne ostane veliko časa za branje; tako pa lahko program poslušam med kuhanjem kosila, vožnjo v službo…I LOVE MY MONEY toplo priporočam vsem, ki bi želeli napredovati na osebni ravni in seveda tudi finančno, saj strjeno poda vsa svetovna znanja iz teh področij z domiselnimi Petrinimi komentarji in primeri iz življenja. In na koncu še misel: Najtežje je začeti, potem gre samo še navzgor!

Anita Hribar, Borovnica

Vse je na ključ in tudi srečanje s Petro ni bilo naključje. Ko sva se spoznali sem bila v fazi iskanja nečesa novega, svežega, boljšega. Hrepenela sem po vseh možnih oblikah obilja in Petra je prišla na mojo pot ravno ob pravem času. Bili sva sošolki na delavnici za osebno rast in prav ona me je še dodatno prepričala, da se investicija v znanje in osebno rast vedno zelo obrestuje. Z akcijo tudi rezultati pridejo slej kot prej.
Program I love my money mi je bil takoj vseč. Moj moto v življenju je doseči obilje na vseh področjih in področje financ mi je bilo od nekdaj poseben izziv. Že od malih nog sem poslušala nenehne negativne afirmacije o denarju in ker afirmacije zelo delujejo se nezavedno na tem področju naredila blokado.
Ko sem se tega pričela zavedati, sem s pomocjo različnih tehnik in tudi Petrinega programa začela to spreminjati. Moram reči, da precej uspešno in da rezultati, ki jih imam me res navdušujejo.
Petra tvoj program I love my money je enostavno odličen. Združila si več orodij, ki jih uporabljajo zelo uspešni finančni svetovalci. V programu nas s pomočjo mp3 posnetkov in dodatnih vprašanj lepo sistematično vodiš skozi mnoge faze, ki pripomorejo predvsem k zavedanju kaj je potrebno spremeniti, da bodo rezultati boljši.

Melita Praprotnik

Hvala, Petra za tale program! Že po poslušanju prvih treh modulov me je dobesedno in pošteno “ruknilo”, kot se po štajersko reče. Po desetletjih dela na sebi me je prešinilo: “Moja skromnost sploh ni čednost!” Z listo prepričanj o denarju si me pribila ob zid. Nastopil je trenutek, ko sem končno stala razgaljena pred sabo, željna raziskati, od kod ta prepričanja izvirajo. Moje počutje ob koncu programa je osvobajajoče, saj sem ugotovila, kateri je moj manjkajoči kos v mozaiku uspeha. Toplo priporočam!

Neva Madon