+386 (0)41 419 955
petra@petrazagar.com

Mnenja strank

MNENJA STRANK O PROGRAMU I LOVE MY MONEY

Preden sem spoznala Petro, sem imela bistveno drugačen pogled na finance kot ga imam danes, po enem letu od začetka njenega programa I LOVE MY MONEY. Takrat mi je 100 € predstavljalo ogromno denarja, danes je 300 € zelo malo denarja. Drugačen pogled nimam samo na finance, tudi na splošno, na celotno življenje. Moja prepričanja in življenjska stališča so popolnoma drugačna. Veliko bolj zaupam življenju in se zavedam, da življenje ni odvisno od nekih zunanjih dejavnikov, ampak da smo mi sami kreatorji svojega življenja. Čeprav se tega največkrat sploh ne zavedamo. In potem tarnamo kako težko je življenje. Ko ti Petra pomaga priti do drugačnih spoznanj, se ti celotno življenje spremeni, resnično celotno, kajti vse je povezano med seboj. Tako kot se je meni. Enostavno sem se premaknila na popolnoma drugi nivo razmišljanja, na drugo frekvenco in s tem tudi privlačim popolnoma druge stvari v svoje življenje. Vse bolj in bolj spoznavam, da je prav vse odvisno le od mene. Kar pomeni, da ne morem več tarnati čez nič zunanjega, ker je le to odraz mene same. Ja, tudi denar priteka k meni kot še nikoli prej. Nisem še miljonarka, ampak sem na dobri poti in verjamem da nekega dne bom. Prav vse, kar si zamislim, se mi uresničuje, kar prej sploh ni bilo tako. Včasih je kar malo srhljivo, he he. Prej, pred programom I LOVE MY MONEY, je šlo vse s težavo, zdaj gre vse z lahkoto. In kar naprej se mi odpirajo nove poti in nova spoznanja. Kot da sem vstopila v nov svet. Res sem hvaležna Petri za ves njen trud, za dolge ure “klepetanja”, ki mi jih je posvetila, vse njene maile in poslane linke. Tudi domače naloge sem delala redno. To ni le delavnica kot delavnica, to je program, ki vam bo spremenil življenje, če si upate in seveda, če boste vložili nekaj truda. Vredno je poskusiti, zagotavljam uspeh. Zame je bila to krasna naložba vase, ki je nikoli ne bom obžalovala. Teh tematik, ki jih Petra uči, bi se morali učiti prav vsi in verjamem, da bi bil svet drugačen, bistveno boljši. Hvala ti Petra, res si enkratna oseba, polna znanja, srčna oseba in krasen motivator.

A.J.

Za Petro Žagar sem izvedela povsem naključno in si dovolila slišati njene modrosti na brezplačnem webinarju, ki ga je gostila. Zgleda, da je bila lunca taprava ?, kot se temu reče, in je končno dozorel v meni ta čas. Nekaj me je intuitivno poklicalo, saj mi je Petra delovala precej drugače od ljudi, ki sem jih že poslušala … bila je več kot samo coachinja, bila je (in je še vedno) tako zelo človeška!!!

Ker ne verjamem v naključja, in ker je name s povedanim, s svojo človeško noto in energijo, ki jo je oddajala, naredila velik vtis sem jo poklicala in energije so stekle v pravo smer.

Petra, tvoj program mi je dobesedno obrnil življenje na glavo, pristala sem »up side down«, seveda mišljeno v zelo pozitivnem smislu ? … ugotovila sem, da vem, da nič ne vem in se učila od začetka. Dobesedno si me zbudila, pred mano kar naenkrat stoji novo življenje, kot bi se ravno na novo rodila, pred tem sem očitno spala spanec Trnjulčice.

Pot je zaradi vseh sprememb, ki so se odvijale v meni, na trenutke viharna in ti si me prav vsakič, ko sem se znašla na dnu pobrala in mi povedala tisto, kar sem rabila slišati (ko se staro poslavlja je včasih pač tudi težko, a sočasno tako zelo lepo).

Ko sedaj gledam nazaj mi vedno v misli pride stavek, da kaj vse sem jaz zamujala dolga, predolga leta, življenje pa je divjalo mimo mene. No, ti Petra si to spremenila … hvala ti. ? Tole kar sem danes je prav »mind blowing (bi rekli Američani).

Hvala za vse, kar ti je uspelo narediti iz mene, za mene, predvsem pa hvala, ker si bila (in si še) v prvi vrsti človek. Tega dan danes manjka marsikomu.

Mirjana Š. Iz Sevnice

Petro sem spoznala preko njenega brezplačnega tečaja Prebudite finančnega genija v sebi, ki ga je predstavila v skupini na FB. Prišla je s točno določenim znanjem v popolnem trenutku zame, saj sem prav v tistem obdobju začenjala jasno notranje dojemati, da bom dobesedno (v tem primeru pa resnično) ‘’morala’’ nekaj premakniti pri sebi glede financ in finančnega znanja. Začenjala sem se počutiti, kot da se zaletavam v zid, kljub vsem svojim znanjem, izkušnjam in energiji, ki jo vlagam. Preiti iz javne službe v delovanje svojega podjetja ni le določena svoboda in ni le zaslužiti za nujne stroške poslovanja. Vedela sem, da za lastni napredek in posledično poslovni napredek potrebujem novo znanje, mentorja in pristno spodbudo. Niti predstavljala pa si nisem, da gre za tako poglobljeno znanje na področju finančnega opismenjevanja, ki vključuje tudi duhovno in osebnostno rast ter da so vsa ta področja tako izjemno povezana in soodvisna.

Že proti koncu omenjenega kratkega programa sem torej začutila, da sem spoznala osebo z ogromno kompetencami in znanjem na tem področju. Predvsem pa mi je bil najgloblji in povsem nedvoumen znak, da se v to resnično spustim, Petrina avtentičnost, ki sem jo intuitivno zaznavala. Do tistega trenutka prav resnično še do nikogar nisem začutila takšnega zaupanja, ko govorimo o denarju, kot do nje. Ob njej se mi niti za sekundo ni porodil dvom, da me želi le pridobiti na svojo stran ali v svoj program zaradi svoje koristi. Pa verjemite, sem bila vzgojena v nezaupanju in premorem izjemno prepoznavanje manipulacije. Njej pa sem resnično popolnoma zaupala. Verjela sem in vsakič sproti čutila, da ji je pomemben moj napredek, moja osebna in poslovna ter življenjska rast. Da ji je mar zame, za moje doživljanje sveta in posledično za dobrobit družbe.

Nemalokrat sem od nje dobila tudi druge dokaze za to. Tekom programa je bila moja zvesta in močna podpornica, mentorica, budno je opazovala moj napredek, sočutno a z jasnimi mejami me je opominjala na to, kje imam še svoje potenciale in me vztrajno in zagnano porivala naprej. Ne le v okviru znanja programa, pač pa tudi drugih življenjskih področij, za kar sem ji neizmerno hvaležna. Z njeno pomočjo sem sebe spoznavala še globlje. Razvila je program, ki je povsem jasno in hkrati lahkotno zasnovan, preko izjemno načrtno ter usmerjeno zastavljenih domačih nalog pa posameznik pridobi nešteto izkušenj, discipline in možnosti za svoj celostni razvoj.

Petra ogromno ponuja, ogromno daje, a hkrati povsem iskreno priznava, da vse to ne doseže svojega namena in ciljev, če posameznik sam tega ne sprejema ter vsega omenjenega sam ne pretvori v akcijo. Jaz sem se že na začetku programa I LOVE MY MONEY, v katerega sem se brez večjih pomislekov vključila, odločila, da ji verjamem, ji zaupam in da želim njeno sporočilo zares preveriti, kajti le tako bom lahko zares vedela ali je imela prav. In ja, imela je prav. Ob zagnanem sledenju programu, skrbno opravljenim domačim nalogam, njenim usmeritvam, napotkom, nasvetom, sem izjemno napredovala že tekom samega programa. Njenih 20% strokovnega, psihičnega, duhovnega in predvsem človeškega prispevka, se je prelevilo v mojih 80% uspeha.

Z največjim navdušenjem in odgovornim mreženjem posredujem pridobljeno znanje naprej tudi sama ter Petro Žagar z njenim programom I LOVE MY MONEY priporočam vsem tistim, ki jih avtentično začutim, da bi jim njen poglobljen prispevek na področju finančnega opismenjevanja (ki vključuje osebnostno in duhovno rast, ker eno brez drugega pač ne gre) pomagal, da se dvignejo na višji nivo svojega bivanja. V dobro posameznika in v dobro družbe ter sveta. Povsem zagotovo in iskreno pa lahko rečem, da menim, da bi to znanje ‘’moralo’’ biti del izobraževalnega sistema že od vrtca naprej (prilagojeno starosti seveda in s postopnim dodajanjem poglabljanja tematike). To bi iskreno privoščila prav vsakemu posamezniku.

Petra, iskrena HVALA!

Mojca Sajovic

Draga Petra,

za delo s teboj sem se odločila, ker si mi prišla naproti ravno ob pravem času, ko sem iskala pomoč na področju financ, oz. kako imeti več denarja. Pred tem se je moje življenje vrtelo v začaranem krogu. Venomer sem imela vsak mesec ali plačo ali denarno pomoč, s katero sem razpolagala in delala čudeže. Na banki sem bila v minusu, se pravi redni ali izredni limit. Hotela sem drugačno in boljše življenje na finančnem področju.

Delo s teboj mi je prineslo nova spoznanja na področju financ, kako lahko z miselnostjo začnem spreminjati svoja prepričanja in hkrati svoje življenje na večih področjih. Podala si mi znanje, kako voditi mesečno evidenco financ, kako varčevati, četudi dam na stran samo 1 eur, važen je namen in disciplina, da to res narediš vsak mesec. Izkazalo se je, da sem hkrati s tvojo nenehno podporo in coachingom, prenehala tudi kaditi, za kar sem se odločila že prej. S tvojo pomočjo sem to le še ozavestila na eleganten način. Naučila sem se, kako pomembno je dajati in prejemati, sedaj sem sama donatorka pri Zvezi prijateljev mladine. Veliko je tega.
Bistvo pa je, če potegnem črto, da denar sprejemam kot nekaj dobrega, da znam narediti mesečno bilanco in, da sem zmožna zaslužiti več kot le plačo. Ter, da se zavedam, da za starost pokojnina ne bo dovolj.

Izkušnja s teboj mi je že prinesla nadaljni razvoj na področju razvoja svoje kariere, da sem konstantno v akciji, uporabljam formulo MOAR, se izobražujem in investiram počasi svoje znanje v svoj posel. Petra, odprla si mi nov pogled in nov svet se mi odpira. Hvala za tvoje predloge, katere posnetke naj si ogledam, in katere knjige naj preberem. Že odkar sem začela delati s teboj, berem, se izobražujem in raziskujem…Uf, priložnosti bo še in še, ena se mi že dogaja, in to je projekt Poni, in približujem se 5000€ na mesec. Že sedaj sem bogata, zato bo teh 5000€ še bolj obstojnih in sigurnih z vso to mojo pametjo, hihi. Ko jih bo 5000€, je naslednji cilj 10.000€.

Program I LOVE MY MONEY mi je dal vse in še več Petra, kot sem že napisala, zlezla si v mojo podzavest in mi podala nove miselne vzorce. Začela sem si zaupati in upati, strah je izginil, le toliko ga je kot ga rabim za preživetje. Spremenila sem način ravnanja do denarja, do okolice, spremenile so se vrednote in prepričanja. Začela sem graditi na sebi. Finance se urejajo, limit se zmanjšuje, varčujem. Postala sem samozavestna Maja z močnejšo samopodobo. Preoblikovala sem se na ta način, da verjamem vase, v svoje zmogljivosti in, tako da poslušam sebe prej kot druge, kar vodi k večji odločnosti.

Delo s teboj bi priporočila vsem, ki so ujeti v svet podganje dirke, ker je pobeg iz te dirke, s tvojim programom, po mojih izkušnjah sledeč, še kako možen in dosegljiv. Z nekimi osnovami, ki jih nisem sama prej nikoli slišala, kaj šele počela, se spremenila življenje za 360 stopinj.
Tistemu, ki še okleva, bi rekla, poglej si moj primer, če bi bila sama, tega nikoli ne bi zmogla. Jaz sem najlepši primer, da se še nekaj da, če le verjameš v to in spremeniš miselnost v pozitivo. Moj moto je, sedaj ko vem, ker se to meni dogaja, da: ” Smo kar mislimo in s svojimi mislim oblikujemo svet”. Če želiš izboljšati svoje finance, spremeni najprej svojo miselnost!

Moj dodatek k vsemu temu = Petra, pomagala si mi razširiti obzorja, in s tem vse možne poti v vesolju. Še moje mnenje o programu “I LOVE MY MONEY”:

Že pred začetkom programa sem komaj čakala, da vstopim v 1. modul in mu prisluhnem. Začelo se je novo popotovanje in nova spoznanja. Skozi moje odraščanje me nihče ni učil o financah in kako rokovati z denarjem. Imela sem direktni zgled staršev, ki ni bil najboljši.
S programom I LOVE MY MONEY, sem spoznala, da je čisto vse možno, predvsem pa to, da ni važno koliko denarja imaš, vendar kakšen odnos imaš do njega. Dobila sem čisto drug pogled, da tudi če imam minimalno plačo, lahko od tega dam na stran 10 oz. kolikor sem zmožna. Važen je namen. Z novim načinom miselnosti sem spremenila tudi odnos do denarja.
Moje finančno stanje se je izboljšalo in še na bolje gre. Petra je profesionalka na svojem področju. Poleg strokovnega dela mi je Petra ponudila tudi čustveno oporo. Po njenem programu sem postala srečnejši človek, z boljšim znanjem na finančnem področju, ter večjim razumevanjem sebe in drugih.

Hvala, hvala, hvala in še enkrat hvala.
Petra, lepo se imej in hvala ti?❤!

Maja Dobravec

Hvala za vse. Kaj vse sem izvedel in kakšne prebliske in “pushe” sem dobil v programu I LOVE MY MONEY, to je neverjetno.

V program I LOVE MY MONEY sem se pridružil, ker sem Petro poznal že od prej in sem ji zaupal. Zanimalo me je, kaj vse lahko izvem na finančnem področju, da si izboljšam kvaliteto življenja in finančno stanje. Ni se mi pa svitalo kakšna obzorja mi bo ta program odprl. Pridobil sem ogromno kvalitetnih informacij.

Najbolj, pa se me je dotaknilo to, da je Petra iz mene izvabila moja zanimanja, potenciale in me “brcnila” v akcijo, da sem iz mojih hobijev naredil nekaj več zase in za ljudi, katerim bom lahko s svojim znanjem pomagal 🙂

Dejan Sedej

Preden sem se odločila za delo s Petro, sem se kar nekaj časa odločala. Izbirala sem med njo in še eno drugo finančno svetovalko. Za Petro sem se odločila, ker je v svoje delo vnesla tudi področje dela z miselnimi vzorci in spremembo prepričanj. Sama v to zelo verjamem in na tem področju sem imela res veliko za počistiti.

V programu I LOVE MY MONEY sem spoznala veliko novih pogledov, za katere prej sploh nisem vedela, da obstajajo. Spoznala sem ,da je potrebno na tem kar dosti delati, ampak je vredno. Prej nisem vedela točno, kaj bi želela početi v svojem življenju, sedaj pa se mi vedno bolj kristalizira ideja. Spoznala sem, da je potrebno začeti pri drobnih korakih in si predvsem zapisati cilje.

Prepričana sem, da delujejo tudi afirmacije in fokus na denar. Največji dosežek mi je to, da sem si vsak mesec govorila, da so moji prihodki 1700 € in več. Prej so bili okoli 1000 eur. Vse to se je tudi uresničilo. Čisto vsak mesec v programu I LOVE MY MONEY sem imela 1700 eur na bančnem računu. Lahko sem si tudi dala denar na stran in se ga nisem dotaknila. Prej, ko sem sama to delala in še nisem bila v programu, sem si denar vedno sposojala do naslednje plače. Vedno mi ga zmanjkalo.

Glede na to, da prej o investiranju nisem nikoli razmišljala ali karkoli vedela o tem, mi je bilo področje investiranja čisto nekaj novega in sedaj sem pomirjena, da si bom lahko ustvarila boljšo prihodnost. Zanimivo mi je tudi to, da partnerja prej ni sploh ni zanimalo, sedaj pa je navdušen in me posnema. Nekje sem slišala stavek, ki me je prevzel: ” Da koliko bi lahko ljudje dosegli že prej, če ne bi odlašali z učenjem finančne pismenosti.” Res je, škoda, da se tega že v šoli nismo naučili.

Delo s Petro mi je bilo všeč tudi zato, ker sem čutila njeno iskrenost in srčnost. Prav čutila sem, da mi hoče dati veliko znanja in da res želi, da mi uspe. Pogrešala bom najine pogovore, ki so mi dali veliko motivacijo. Verjamem, da sem zato potrebovala mentorja, ker gre tako veliko hitreje in lažje. Zato se ti, Petra, resnično zahvaljujem za vse, za program I LOVE MY MONEY in hvala, ker si in ker sem te našla.

Anonimna

Preden sem prišla v program I LOVE MY MONEY, sem se trudila s prodajo v svojem poslu in nikakor mi ni uspelo, ne glede na to kak marketinški prijem sem izbrala.

Ko si ti predstavila program I LOVE MY MONEY, sem začutila, da je prav to tisto, kar me bo naučilo in vodilo do uspeha. Delo s tabo mi je prineslo finančni preboj, zamenjavo prepričanj o denarju, ogromno “aha” trenutkov ob poslušanju tvojih modulov. Popolno zaupanje v moje delo in umirjenost v srcu, radost do življenja.

Vso tvoje znanje in tvoja absolutna podpora mi je dala krila, da zmorem sama ustvarjat točno takšne finance, kot si jih splaniram, ko naredim pravi poslovni model in načrt izdelave, promocije in prodaje svojih storitev in izdelkov. In točno to se je tekom programa I LOVE MY MONEY tudi zgodilo.

Najbolj všeč mi je to, da sem vzljubila marketing in prodajo in da vodim svoje odhodke in prihodke. Tvoj program bi priporočala vsem, ki želijo na poti svojega poslanstva služiti in ustvarjati dobičke in kateri želijo postati finančno pismeni, da dobijo možnost, da denar dela za njih – ustvarjati pasivne prihodke. Znanje je zlata vredno in koristno za vsakega. Jaz sem se v kratkem času toliko naučila in dosegla v svojem poslu, da ne vem kaj sem toliko let čakala in trošila energijo, ki se ni obrestovala. Ti si resnično izjemna učiteljica, mentorica in moj srčni guru, ki mu bom celo življenje hvaležna.

Tia

Za delo s teboj sem se odločila, ker te poznam kot zaupanja vredno osebo, ki stoji za tem kar naredi. Pred sodelovanjem nisem imela nikakršnega znanja o financah. Nisem se zavedala pomena prepričanj o denarju, niti, kakšna so moja prepričanja bila. Mislila sem, da je investiranje stvar le tistih oseb, ki imajo na tisoče evrov. In da je to področje nekaj, kar pač mene ne zanima in mi je tuje / nerazumljivo.

Delo s teboj mi je finančno življenje postavilo na noge in nato poneslo v nebo. Začela sem razmišljati o svojih strasteh. V pol leta sem spremenila službo, zaslužila vsaj 3x več. Tudi druge plati življenja so se posledično izboljšale – razpolaganje s časom, zadovoljstvo, občutek varnosti, možnosti investiranja v nadaljnja izobraževanja po mili volji. Kar nekaj časa nisem mogla dojeti, da se to res dogaja.

Spodbudila si me, da se vpišem še na dodatno usposabljanje (druge izvajalke), ki me je poslovno pomembno podprlo. To, da sem take korake naredila v manj kot letu, mi da moč, da gledam optimistično tudi v prihodnje! Planov imam še veliko!

Naj povem, da usposabljanje v programu I LOVE MY MONEY, je za prav vsakogar – vsak izmed nas lahko to doseže! Zato tu ni prostora za oklevanje!

Anonimna

Pred vstopom v program I LOVE MY MONEY , sem živela iz meseca v mesec. Mož se mi je večkrat pritoževal, da zapravljam preveč denarja, moje zdravstvene težave pa mi niso dopuščale, da bi delala več, tako da bi več zaslužila…..Sedaj lahko rečem samo: » Hvala Bogu, da je bilo tako!«

Rekla sem si, da se moram naučiti upravljati z denarjem in tako zasledila webinar s Petro Žagar po spletu. Takoj mi je bila všeč v njeni preprostosti in pritegnila me je njena zgodba.

Prva ovira pa mi je bilo plačilo za program, doma je bil velik “halo”, tako da sem se programu že odpovedala in to sporočila Petri, ki je ob tem ostala mirna in samo zanimalo jo je kaj je vzrok moje odpovedi. Ona je to razumela in ostala odprta za sodelovanje v prihodnosti. In prav ta mirnost in nevsiljivost, skratka človeškost, me je prepričalo, da je ta oseba in program zame.

V programu I LOVE MY MONEY sem najprej spoznala kako sploh razmišljamo in kako prepričanja, ki jih imamo, vplivajo na naše življenje. Kar se tiče upravljanja s financami, po koncu programa, sedaj jaz učim moje otroke in moža kako se z njimi upravlja. Ha, ha! In lahko bi dodala, da je doma končno stekel pogovor o denarju in upravljanju z njim, kar je bilo prej “tabu” oziroma samo stokanje, ker je denarja vedno primanjkovalo.

Mimogrede, pustila sem stalno službo. Prej tudi pomislila ne bi na kaj takega. In stopila sem na pot kreiranja lastnega posla. Konec je životarjenja iz dneva v dan brez smisla.

Končno imam jasne cilje pred sabo, cilje in sanje, ki mi hranijo dušo in me razganjajo od sreče.

Priporočam ta program I LOVE MY MONEY vsem, ki jih tarejo dvomi o prihodnosti, financah, da boste zmagovalci. S Petrino pomočjo se zmore vsak postaviti na svoje noge in steči s polno paro v svet.

Hvala Petra!

Tanja

Draga Petra.

Hvaležna sem ,da sem te spoznala, čeprav le virtualno. S tečajem I LOVE MY MONEY sem dobila ogromno znanja (katerega še dajem v prakso), podpore, nasvetov, uporabnih povezav in idej. Ogromno znanja, katerega do sedaj še nisem zasledila nikjer. Dobesedno si me zasula, z vsemi meili ?in priporočeno literaturo. Čuti se tvoja energija, tvoja srčnost in iskrenost.

Tokrat sem jaz ponosna nate in hvaležna, da si to znanje delila z mano.

Hvala, ker si.

Mateja

Udeležila sem se delavnice Prebudite finančnega genija v sebi. Tukaj se je pričela ena od mojih najlepših izkušenj in tudi ena od mojih najboljših investicij tj. investicija vase, v svoj JAZ, v svojo zavest, ki živi naprej, in posledično v povečanje obilja ne le zame, ampak tudi za vse moje najdražje osebe.

Petra Žagar je top mentorica, ki ti zares zna prisluhniti, pravilno svetovati, spodbuditi, voditi…k preoblikovanju miselnih vzorcev, k oblikovanju ciljev, k uresničenju lastnih želja. Vse je podano na lahkoten in zabaven način. Gre za dodatno poglobitev vase, definiranje lastnih želja, izpostavljanje lastnih dobrih lastnosti, dosežkov, potencialnih možnosti, kot tudi izpostavljanje skritih napak (in premagovanje le teh).

Meni se je življenje že ogromno izboljšalo in se še vedno izboljšuje.

Emanuela D.B.

Zaključila sem s programom I LOVE MY MONEY in je čas, da ti izrečem en veliiik HVALA.

V program sem se podala malo iz radovednosti, kaj to počne sošolka s faksa, precej pa, da spoznam, kaj mi ta program nudi. Na kratko lahko povem, da sem stopila na novo, zavestnejšo pot. Vsak dan sprejemam odločitve, ki so mi v doprinos, odločam se za meni pomembne stvari, tako na osebni kot finančni plati. Moj fokus je jasen, oseben, spremembe sprejemam v mislih, emocijah in akciji. Najbolj pomembno pa mi je, da zaupam in verjamem, da je nemogoče mogoče, tudi zaradi programa I LOVE MY MONEY in moje Petre. Pepi, hvala ti od ❤, hvala za vse spodbudne besede, za vse namige, pomoči na šibkejših plateh, usmeritvah.

Srčno priporočam program I LOVE MY MONEY, saj verjamem, da je lahko v doprinos tudi vam. Sama sem v tem času doživela spremembe najprej v sebi, ki jih z veseljem prenašam na meni drago družino (skupaj nas je 5 ☀), ki zna biti kar izziv (korona nam je ta izziv še malo zaostrila?), vendar smo tudi tu našli rešitve. Sem pa tudi na odlični poti nove, enkratne službe, ampak o tem kdaj drugič…

Petra, hvala, zaupajte tudi vi in se podajte na potovanje s programom I LOVE MY MONEY in Petro.

Darja (Darka)

Petra, eno leto nazaj sem bil na tvojem predavanju, šel v program I love my money. Prej sem delal kot budala in bil finančno na psu, sedaj pa cvetim, ker delam manj, služim več. Sedaj imam posla neomejeno, denar prihaja non – stop, v enem letu sem privarčeval 15.000 eur.

Kako je lahko še boljše kot to? Hvala ti.

Matej

Usposabljanje o finančni pismenosti naslavlja področje, kjer obstaja velik primanjkljaj znanja.

Zato je zelo dobrodošlo, da je usposabljanje celovito, s tem ko obravnava tako naša prepričanja o denarju, kot znanje o njegovem upravljanju. Predstavljena načela so dobro utemeljena in pojasnjena s primeri, tako da je vsebina dobro razumljiva. Še posebno me je pritegnilo, kako je tema finančnega opismenjevanja postavljena v širši kontekst. Na prvem mestu je vprašanje, kaj so naše življenjske strasti, cilji, poslanstvo in šele nato sledi tematika, kako si lahko s finančno pismenostjo pomagamo te uresničiti. Ta okvir daje usposabljanju svojevrstno odliko.

Usposabljanje ima tudi močno transformativno noto. Po poslušanju posameznega modula sledijo vaje, ki usmerjajo k nadaljnji obravnavi in ponotranjanju vsebin ter s tem spreminjanju odnosa in navad na tem področju. Rezultati so posledično vidni že tekom usposabljanja. Izjemno sem bila presenečena, ko sem ugotovila, da so nekatera načela uporabna tudi na področju krepitve zdravja, kjer sem jih tekom usposabljanja spontano začela uporabljati.

Podporna mi je bila tudi e-oblika usposabljanja, saj sem si dinamiko lahko povsem prilagodila svojemu ritmu.

Petra Žagar je strokovnjakinja s področja finančne pismenosti, ki živi to poslanstvo: predano širi znanja, z notranjim zaupanjem podpira uresničevanje ciljev udeležencev, ter je velikodušno dostopna za vsa dodatna vprašanja.
Zelo priporočam.

P.S. Še enkrat srčna hvala za to osebno transformacijo!!!

Katja Žibert Kamšek

Za program I LOVE MY MONEY sem se odločila “čisto po naključju”.

Skočila v vodo, brez razmišljanja ali znam plavat ali ne, in ni mi žal. Petra, bila si čudovita, “s tabo” sem preživela temo zime in se pognala novim zmagam naproti.

Ta program zame sploh ni bil samo razmišljanje o denarju, ampak rast na vseh področjih mojega življenja. Poleg tega, da sem ukinila limit na banki, vrnila kreditno kartico, redno plačala vse obroke programa in uredila vsa zavarovanja, sem nekaj prihrankov tudi že vložila.

Predvsem pa sem doživela veliko lepih presenečenj, ki si jih niti v najlepših sanjah ne bi mogla zamislit.

Pregnala sem strah, negotovost, delam na samozavesti in še bi lahko naštevala.

Program I LOVE MY MONEY priporočam vsakomur, ki si želi urediti finance, delati na sebi in spoznati občutek, da zmore vse.

Toliko lahko iskreno povem – poleg tistega, kar sem že v začetku januarja napisala, kako sem si povrnila stroške prvega obroka plačila.

Lep pozdrav in veliko uspeha ti želim, verjamem, da se še kdaj srečamo.

Marjetka

Saša

V program I LOVE MY MONEY sem se vključila ob prisotnosti strahu, kako bom plačevala obroke programa, kje bom našla denar, ki ga itak ni. To, da denarja ni, je bilo moje globoko zakoreninjeno prepričanje in verovanje, katerega nisem nikoli poskušala spreminjati. Skozi program I LOVE MY MONEY sem začela spoznavati najčudovitejšo osebo mojega življenja – SAMO SEBE.

Skozi module sem pridobivala vedno več znanja in pozitivne naravnanosti, naredila sem čisto vsak korak in sledila vsem nasvetom in napotkom moje čudovite mentorice Petre.

Ja, Petra hvala tudi tebi, da spreminjaš sebe in svet okrog sebe. Ključ do uspeha v programu I LOVE MY MONEY je, da se zavežeš, da si daš zavezo, da podpišeš pogodbo s samim seboj, da boš treniral in treniral, dokler ne boš razumel in dojel, da je v življenju resnično vse mogoče in tako blizu…..

Petra hvala ti, za veliko življenjsko darilo v obliki izobraževanja in hvala, da si ponosna na nas in da verjameš v nas

Marica I.

ČUDEŽI SE DOGAJAJO. IN TA ČUDEŽ JE PETRA 🙂

“Sploh ne morem verjeti, da se tebi finance urejajo…” mi je rekla ena od sester, ki je bila pred meseci kar malce šokirana, ko sem ji povedala, da končno vse plačujem kot je treba, da vračam dolgove in da se mi kar odpirajo nove poslovne priložnosti, nove stranke, svetovanja, itd.

Vedela je, da se že več let borim s preživetjem, po poškodbi roke na delovnem mestu pred več leti, fizičnega dela nisem več upala delati, zato je bila stiska še večja. Z velikim ponosom sem tako sestri kot moji družini in prijateljem povedala, da imam finančno mentorico Petro Žagar, ki je mojo finančno nepismenost postavila na glavo.

In kako se je začelo? Kje sem spoznala Petro? Zlato Petro, ki ji danes poleg finančne mentorice še moj novi zemeljski angel varuh 🙂

Bilo je enkrat sredi junija, ko sem dobila na mail vabilo na predavanje Petre Žagar o financah, kako izboljšati finančni položaj. Takrat sem si ponovno sposodila denar, a sem si rekla, na to predavanje še morem iti, pa sem kupila vozovnico in se iz Ljubljane peljala z avtobusom v Domžale. Njeno predavanje mi je dalo še zadnje UPANJE, da se poberem iz grozljivega finančnega stanja, ko nisem mogla plačevati več ne položnic ne najemnine.

Priznam, včasih še za hrano nisem imela, a sem potrpela in upala, da čimprej pridem do domačih, da dobim kaj hrane za s seboj. Dejstvo je, če ne bi bilo moje mami, mojih sester in prijateljev, bi bilo še huje. Bilo pa me je zelo sram, zelo težko.

Večkrat sem doživljala hude strahove in kar zvijalo me je od skrbi in groze kako bom preživela, kupila hrano, plačala položnice, prispevke, najemnino. A sem se trudila in ostala optimistična.

Naj povem še to, da sem kupila vse knjige o bogastvu, financah, plačala razne svetovalce, mentorje, managarje, pa žal napredka nikjer ni bilo, se mi je zdelo, da še bolj tonem v brezno finančnega minusa. Po odločilnem in zelo dobrem predavanju Petre Žagar v knjižnici v Domžalah, sem se odločila za 20 minutno brezplačno svetovanje.

Slišali sva se po telefonu, povedala sem ji za svojo hudo situacijo. Rekla je samo: “O moj Bog, res ti je težko…” ali nekaj takega. Takrat sem si prvič dovolila nekaj solz in si priznala, da sem res v grozljivi situaciji in da me samo Bog še lahko reši… In res, Bog me je rešil tako, da mi je poslal Petro 🙂

Povabila me je v program ILMM in dogovorili sva se, ko dosežem 2000 eur zaslužka mesečno, da začnem odplačevati program. Vsako soboto sem poslušala njene module, delala vaje, pisala v zvezke in začuda se je dobesedno začel dogajati ČUDEŽ.

Mislim, da ni minilo niti 2 meseca, ko se je moj TRR začel povečevati in dosegla sem več kot 2000 eur. Vedno več strank, vedno več ponudb, denar je dobesedno padal iz neba, moje veselje je bilo nepopisno.

Večno bom hvaležna Petri, ki je bila tako prijazna, potrpežljiva in vztrajna, ter neomajeno verjela vame in v moje delo in me učila postopoma pozdraviti vsa nezdrava prepričanja in vzorce glede denarja in me pravilno usmerjati v poslu.

Petra je vrhunska v svojem delu, za zgled vsem na področju financ. Priporočam jo na vsakem koraku, saj vem, da ima ZNANJE in moč spreminjati še tako krute situacije kot je bila moja. Hvala Petra, HVALA ker te je sam Bog poslal v moje življenje! Veliko blagoslova tebi, tvoji družini in vsem tvojim! 🙂

Petra prosim, da zaenkrat še ne omenjaš mojega imena in priimka, dokler ne bo minilo še nekaj časa, potem pa bom z veseljem to zgodbo delila tudi sama. Sicer pa jo že delim skoraj vsak dan med ljudi, ker te res zeloo cenim in sem ti zelooo HVALEŽNA!

Anonimna

Program I LOVE MY MONEY se mi je ponudil v pravem trenutku, ko se mi je svet zazdel nerazumljiv, sesut in uročen. Površno sem razumela zakaj sem ujeta v situacije, ki se mi ponavljajo in me dušijo.

S praznim žepom sem samozavestno rekla DA. Stala sem sredi sobe, v rokah držala telefon in čutila odločnost, da zmorem. Petra mi je oprtala nahrbtnik nalog, položila v roke svetilko in me potisnila na pot.

Verjela sem, da zmorem. In sem šla. Program je izlet, na katerega si se bal iti sam. Zelo hitro sem začutila užitek pri iskanju znanja, izzivov, novih praks in metod. Preizkušanje potrjeno dobre prakse, naloge, ki te odprejo, trening samozavesti, čiščenje vzorcev. Ogledalo slabih prepričanj je zamenjalo okno, skozi katerega opazuješ dobro.

Nisi sam. Polno je prijateljev s katerimi deliš znanje, se učiš. Ni te sram, izgine strah, zanima te še več. Veš kako kreirati, znaš spregovoriti in v žepu se nabira denar. Lahkotno se zbudiš in greš v nov dan, na delo, na sonce. Vsak dan se počutiš močnejšega. Uživaš v želji po novem, nagradiš se in pohvališ. Dragoceni rituali. Program je opora, je smer hoje. Srečavaš dobre ljudi, veliko se smejiš. Postajaš pozitivno naravnan. Znanje nadomesti strah.

Program priporočam vsem, ki dvomijo v prihodnost sveta, ki so negotovi glede svojega poslanstva, se počutijo ujete v krog brez izhoda, ne znajo z vrtiljaka. Se bojijo denarja. Nekje globoko v sebi pa čutijo, da kljub vsemu zmorejo korak k svobodi. Vsem, ki bi radi oblikovali prihodnost, duhovno zrasli, našli sebi primerno delo. Se naučili osebno rasti.

V programuspoznavaš sebe, enostavno razumeš druge. Znaš si ustvariti pogoje, da se počutiš svobodno, zadovoljno in vredno. Program imaš rad.

Petra je kriva, da sem se izoblikovala v močnejšo osebo. Mentorica, zaradi katere verjameš v nemogoče je mogoče. Morska deklica, ki ti izpolni vse želje po znanju. Hvaležna sem za vsak skupen korak. Petrine besede so izlet na morje in v vesolje. I LOVE I LOVE MY MONEY!

Nadia Džamastagič, Turjak

Draga Petra,
hvala ti za čudovit program I LOVE MY MONEY, vso tvojo podporo in nasvete……hvaležna do nebes.?

Program priporočam vsem, ki si želijo ne le sprememb na finančnem področju, ampak na vseh področjih življenja.

Petra, želim ti vse dobro in iskreno hvala.

Mateja Julij

Ko sva se s Petro na koncu pograma zadnjič slišali, sem ugotovila, da bom pogrešala njeno energijo, njene vzpodbude, njene predloge, besede.

Program I LOVE MY MONEY je bogat, poučen, ne dotika se samo financ, ampak tudi druga področja, in gre v globino. V naša prepričanja, misli, ki jih imamo o obilju, denarju, uspehu, sebi, kjer pravzaprav moramo začeti. Petra mi je zelo približala področje ravnanja z denarjem in zdaj vem, kakšno je stanje na mojem TRR, koliko znašajo stroški, koliko lahko dam v lončke. ?

Pred tem mi je bila namreč tema okrog varčevanja, stroškov zoprna. Po njeni “krivdi” ?sem naredila premik tudi na drugem življenjskem področju. Poleg tega, da je vsebina programa zelo koristna in jo resnično priporočam vsakemu, bi napisala še tole…Petra je ne le strokovnjak na tem področju, ampak je oseba, na katero se lahko zaneseš in imaš občutek, da je dejansko s tabo.

Petra, hvala in veliko uspehov še naprej. ❤️?

Tanja Turnšek

Vesela in hvaležna sem za Petrin program I LOVE MY MONEY. Program je sestavljen tako, da je povezan tako s področjem financ kot s področjem miselne naravnanosti in da stare, slabe navade odpravimo. V programu se naučiš še drugačnega pogled na stvari in na razmišljanje. Tekom programa ne dobiš samo dobrega mentorja, ampak dobrega poslušalca, ki ti podaja smernice, predloge in ti zna tudi svetovati. Skozi program se naučiš zakaj si je pomembno zastaviti JASNE cilje, kratkoročne ali dolgoročne in delati na tem, da jih dosežeš.

Program priporočam vsem, ki si želijo finančne svobode, ne samo finančne neodvisnosti. Vsem tistim, ki želijo ustvarjati pasivne prihodke in še več. Tistim, ki si želijo spremembe na bolje v svojem življenju in tistim, ki se iščejo v svetu financ.
Petra, hvala ti za vse napotke in usmeritve in hvala za tvoj program.

In dovolimo koščku svojega uma verjeti, da je nemogoče MOGOČE.

Simona Knez

Draga Petra, moja motivatorka, moja duhovna “mama”, moja zvezda vodnica, moja angel!

Hvala ti za to najino cudovito potovanje! Kot preplašena srna, na robu obupa, brez videnja izhoda na vseh podrocjih, sem na FB videla tvoje vabilo na predavanje in se brez premisleka odločila,da ga obiščem.

Odločena kot še nikoli prej. Hočem izvedeti in se naučiti nekaj več…hočem, da ne preživljam iz meseca v mesec ampak, da živim. Tvoja energija me je takoj pritegnila in takoj sem se odločila, da želim, da mi pokažes pot. In si mi jo.

Vseh 6 mesecev si mi dajala podporo na vseh področjih…odprla sem se ti kot knjiga, ti 1000% zaupala in postala, kar sem mislila, da jaz nikoli ne bom mogla. Vse to s tvojo pomočjo, motivacijo in zato, ker si verjela vame, tako kot zdaj verjamem sama.

Draga Petra, srčna hvala ti za vse besede, za vse sms-e, za vse maile in vse linke, da sem prišla do vseh vsebin. Hvala vesolju, hvala, da sem te našla. Postala si mi najboljša prijateljica in zato sem ti zelo hvaležna. Upam, da dobiš največje bogastvo za vse to. Velik objem in pozdravček.

Upam,da se še kdaj najine poti srečajo

Lepo bodi?. Ostani tak sonček še naprej. Hvala hvala hvala?

Barbara

Vedela sem, da je čas za spremembo na finančnem področju. Vendar nisem vedela kateri korak naj naredim, kam naj se usmerim.

Vesela sem, da mi je nasproti prišla Petra in njen program I LOVE MY MONEY. Program je spremenil moj pogled, ne samo na denar, vendar tudi na življenje.

Sanje so postale vizija, pot se je obogatila z jasnim ciljem. In vse je postalo otipljivo in mogoče.

Program priporočam vsem, ki si želijo narediti korak proti finančni svobodi, tistim, ki se želijo učiti in tistim, ki si želijo spremeniti svoj notranji ter zunanji svet.

Hvala Petra za vse!

Nina F.

Ko sem od prijateljice izvedela za predavanje PREBUDITE FINANČNEGA GENIJA V SEBI, me je tako potegnilo,da sem se odločila in rekla: “Grem!” In se v mrzlem, deževnem popoldnevu odpeljala 30km daleč. To je bil moj prvi korak.

Po predavanju sem se hitro odločila za program I LOVE MY MONEY. Meseci v programu so minili z bliskovito naglico. Dobila sem ogromno priporočil za delo na sebi, ozaveščanje in brisanje starih prepričanj, nova znanja in spoznanja, ogromno priporočil za branje knjig, tehnik, videov in člankov. Predvsem pa veliko spodbude. Dnevi, ko sva se slišali s Petro, so bili nabiti z novim optimizmom in energijo še dolgo po pogovoru. Naredila sem konkretne korake, stopila sem čez svoja prepričanja in vzorce iz otroštva. Spremenila sem pogled na ravnanje s financami in ozavestila svojo vrednost. Rezultati se že kažejo. Vem, da po koncu programa delo še zdaleč ni končano. Novo pridobljeno znanje bom s pridom uporabljala v odnosih, zasebno kot tudi v poslu.

Zelo sem hvaležna Petri za vodenje, spodbudo in ogromno novega znanja. V meni je poiskala tudi tisto kar nisem vedela, da imam. Lepo te pozdravljam in še enkrat HVALA?

Tatjana

Primož

Kupila sem program I LOVE MY MONEY, dobila pa All inclusive obravnavo . Petra te podpre na vseh področjih tvojega življenja, kar je predpogoj za razumevanje delovanja našega uma.

Seveda so finance češnja na tortici. Čudovit program, še boljša mentorica. Doživela sem miselni preboj, stopila iz cone udobja in si povrnila investicijo v program v 2 mesecih in pol. Priporočam vsem , ki želijo kontrolo nad denarjem in ne obratno.

Tanja Puš, Ljubljana

Ob vstopu v program I LOVE MY MONEY sem si želel izvedeti kako ustvarjati pasivne prihodke in kam vložit svoj privarčevani denar.

Dobil sem pa popolnoma nov vpogled na denar, na to kako deluje življenje in na to kaj je in kaj ni mogoče. Resnično je vse mogoče! Ob vstopu v program sem svoje finančno in službeno področje ocenil z oceno 5, področje prostega časa pa z oceno 2 na lestvici od 1 do 10. Ob koncu programa lahko področje denarja ocenim z 9, prosti čas pa z oceno 6.

Tako, da nisem pridobil samo znanja, ampak tudi že denar kot tudi čas. Ob vstopu v program sem mislil, da že kar nekaj vem o financah, saj sem bral knjige Roberta Kyosakija in T.Harv Ekerja, a me je bilo zelo strah investirati, pa tudi znanja nisem imel veliko kam in kako investirati.

Lahko tudi povem, da sem ob koncu programa svoj privarčevani denar tudi že investiral in že prejemam pasivne prihodke, za katere mi ni potrebno aktivno delati.

Hvaležen sem za vse novo znanje in še posebej za nove ljudi, ki mi jih je priporočala Petra in so vstopili v moje življenje tekom programa in seveda tudi za to, da sem spoznal nove vire služenja denarja, za katere prej še vedel nisem, da obstajajo.

Petra, hvala ti tudi za to, da si me v programu spremljala vsak teden in vsakokrat dala nove napotke in ideje, ki so mi pomagale, da sem, kjer sem. Res neprecenljivo! Pa še odnos z ženo se je drastično izboljšal. Če je bil prej na stopnji 6, je sedaj na 8. Hvala ti res.

Matjaž M., Ljubljana

Ko je učitelj pripravljen, pride učenec in obratno.“

Hvala, draga Petra. Hvaležna sem, da sva se srečali in srečna sem, da sva se spoznali ravno ob pravem času zame. Kar nekaj časa sem se ubadala s svojimi financami, vendar sem bila nenehno v nekem začaranem krogu. Sama sebi sem rekla, da rabim pomoč, saj nisem našla izhoda in nisem vedela kako naprej.

V šoli se nismo učili o finančni pismenosti, kako obvladovati denar. Tudi odraščali smo z negativnim mnenjem o denarju. Petra, s programom I LOVE MY MONEY si mi odprla oči, s tvojim spremljanjem in vsemi nasveti sem rasla, dobila nova znanja in moč, da se razvijam naprej in se učim ravnanja z denarjem.

Program toplo priporočam vsakemu, ki želi izpopolniti, nadgraditi,… svoje finančno znanje. Hvala!

Simona, Andrejci

I LOVE MY MONEY program mi je dal zelo veliko! Tekom programa se mi je pričel odpirati um.

Svojo skromnost sem zamenjala za obilje. Pričela sem voditi mesečno bilanco stanja prihodkov, odhodkov, sredstev in obveznosti. Vsak teden sem komaj čakala na novo učno uro, gradivo, knjige in tehnike, ki te vodijo k spremembi na osebnostni rasti in finančnem obilju. Super je bilo vsak teden biti v kontaktu z super mentorico Petro Žagar, ki te je vedno poslušala, ti svetovala ne samo finančno, ampak tudi osebnostno (poiskati srečo v sebi).

Skozi program sem zgradila dobre finančne temelje, ki jih bom tekom življenja nadgrajevala.

V programu ILMM sem krepila finančno mišico in sem tudi osebnostno rastla. V svojem življenju sem pričela srečevati nove ljudi.

Vključitev v program ILMM je bila moja vstopnica v finančno neodvisnost, katero bom še razvijala naprej. Brez strahu stopam po poti, ki so jo prehodili številni milijonarji.

Hvala Petra za vse.

Ines Dobnik, Šmartno ob Paki

Petra,

tvoj program je res super. Podala si mi ogromno novitet in znanja o financah in življenju.

Hvala ti.

Mario

V program I LOVE MY MONEY sem najprej tiščala svojega moža, nakar mi je na seminarju, ki ga je imela Petra, postalo kristalno jasno, da je program tudi zame, ker resnično nisem imela pojma o denarju in kako ravnati z njim.

Izhajam iz družine in okolice, v kateri nihče ne vlaga denarja in imajo globoko zakoreninjena prepričanja, kako denar pokvari ljudi. Res sem hvaležna, da sem izbrala ta program in da sem odprla oči. Program se dotika vsega, kar mora vedet vsak.

Najbolj so me šokirala prepričanja, ki jih imamo v zvezi z denarjem in kako jih lahko obrnemo in spremenimo. Komorkoli sem povedala do sedaj, da so to samo prepričanja in da lahko spremenijo ta pogled, so se vsi počutili bolj lahkotni ob tem. Zadnji moduli pa so skoraj nadležni, ker se naš um upira po spremembi.

A ko predelaš to… si samo rečeš vauuu: “Kaj vse mi je bilo do sedaj prikrito?”, in si jezen na sistem, ker nas o teh stvareh ne učijo. Kako voditi svojo bilanco, kako ne zapravljat po nepotrebnem, kako varčevati in kasneje vlagati, da denar dela zate. Program je vreden več kot odšteješ zanj. Priporočam ga resnično vsem, to je investicija v vas in se vam kmalu povrne.

Hvaležna, da si prišla v moje življenje, Petra.
Kaj vse je še mogoče?

Martina, Žalec

I LOVE MY MONEY program je nekaj najboljšega, za kar sva se s partnerjem odločila. Spremenil je najin pogled na stvari, svet, najino razmišljanje. Spoznala vsa ogromno novih idej, zamisli, misli, akcij, LJUDI, postavila sva si JASNE cilje za naprej.

Sedaj veva, kaj in kako, koliko je to pomembno. Greva proti FINANČNI SVOBODI, za katero pred 3 meseci nekako sploh nisva vedela, kako jo doseči. Kam vlagati, kako delati pasivne prihodke, vse to in še mnogo mnogo več, se naučiš in izveš iz programa. Imejte odprt um, bodite učljivi in s programom boste res naredili eksponentni premik naprej, navzgor, v svojem življenju.

S Petro je to postalo nekaj povsem jasnega in otipljivega. Vložek, ki ga nameniš za program I LOVE MY MONEY, je zanemarljiv v primerjavi s tem, kaj vse ti da. Srčno priporočam, če želite spremembe na bolje pri sebi in svojem življenju.
Petra, neskončna hvala tebi in tvojemu programu.

Saša K.

Špela

Hvaležna sem, da sem spoznala Petro in se vključila v njen program I LOVE MY MONEY, saj sem že obiskala kar nekaj delavnic in seminarjev na temo financ in osebnostne rasti, pa po njih nisem imela nobene podpore, kot v tem programu.

Z programom smo se dotaknili vseh življenjskih področij, kar je zelo pomembno za doseganje uspeha in jih tudi izboljšali. Tako sem skozi program odpravila prepričanja, ki so me ovirala, da bi napredovala in izboljšala svoje življenje. Izboljšali so se mi odnosi s partnerjem in sinom, tako sedaj dan z njima poteka bolj povezano in mirno.

Tudi z denarjem smo se sedaj bolj prijatelji, ga znamo pravilno razporediti in investirati in nam tako ob koncu meseca tudi nekaj ostane, pa še varčujemo za finančno svobodo. Zelo veliko spodbude sem dobila od Petre vsak teden še po telefonu. V tem času sem veliko spoznala sama o sebi, kar mi bo zelo koristilo na poti do svobode.

Med programom me je Petra usmerjala na moji poti in mi tako na pot pripeljala kar nekaj ljudi, ki me sedaj naprej podpirajo in se jaz učim iz njihovih zgodb in izkušenj.

Urška Novak

S programom I LOVE MY MONEY sem postala ponovno živa, začela sem verjeti, da je vse mogoče, da sem sposobna za nekaj več.
Program mi je pomagal, da sem začela na denar gledati drugače, da je denar samo energija in svoboda. Včasih sem komaj shajala mesec in kot mati samohranilka treh otrok nisem vedela kaj naj naredim, kako plačati položnice, kupiti hrano, oblačila za otroke, itd…zdaj, ko sem končala program imam vsak mesec plačane položnice, hladilnik poln, otroci oblečeni, privoščimo si izlet in poleg vsega tega si dam še na stran za svojo finančno varnost.

Tudi otroci so se naučilu kako ravnati z denarjem… Postala sem bolj samozavestna, začela sem verjeti vase, da sem sposobna veliko več kot mislim. Program mi je toliko pomagal, da sem se spremenila iz korenin. Pohvalim sebe, ne uporabljam toksičnih besed, ne oziram se več kaj si drugi mislijo in govorijo o meni, berem, hvaležna za vse tisto, kar si me naučila kako še pasivno priti do zasluška in tisto kar nisem do sedaj vedela kaj je moje poslanstvo in zdaj to vem in to živim.

Lahko bi še in še napisala, vendar se bom ustavila in se za konec tebi, Petra Žagar, zahvalila kot mentorici, človeku, osebi, ker beseda HVALA je malo kaj ta tvoj program nudi. Hvala ti, ker si in ker še vedno verjameš vame, ker si me naučila, da je nemogoče mogoče in da smo mi arhitekti svojega življenja, hvala ti za vsako minuto pogovora, spodbude in razumevanja. Tisto, kar me je pa še bolj očaralo, je to, da si 24ur na razpolago in vedno dosegljiva. Vsem srčno priporočam program, ker vsi mi si zaslužimo boljši danes, boljši jutri.

Hvala Petra.

Dragana Rkman

Prvič sem vas slišala lansko leto, ko ste v našem kraju govorila o finančnem opismenjevanju. Ves čas me je nekaj vleklo k vam in junija letos sem se odločila za vaš seminar. Toda, tudi to ni bilo dovolj.
Po nekaj oklevanjih sem se odločila za vaš program I LOVE MY MONEY. Za sabo imam kar nekaj izobraževanj in usposabljanj, vendar me je vaš resnično najbolj nagovoril. Predvsem ste z nalogami, dodatnimi prispevki in pa vašimi sugestijami zelo premaknila mojo cono udobja. Predvsem sem vam hvaležna za spoznanje, kako pomembna je hvaležnost.

Hvala za vaš iskren trud, da dosežem cilj, uresničim svoje sanje. Hvala tudi za vse priporočene knjige in prispevke na internetu, ki prispevajo k moji osebni rasti. Na koncu ugotavljam, da nikoli ni prepozno, da se splača investirati v vaš program, saj se ob njem ne le polni lonček za finančno svobodo, ampak se drugače razporeja tudi druga finančna sredstva in predvsem lažje živim, saj se trudim vse negativne misli spreminjati v pozitivne in vse to učim tudi moje najbližje.

Res iskrena hvala!

Majda z Dolenjskega

Program I LOVE MY MONEY mi je zelo koristil na področju osebne rasti in mojega finančnega ozaveščanja. Zelo sem zadovoljna z vsebinami, možnostmi pogovorov in dodatnih razlag, prav tako z nalogami, ki so namenjene po vsakem modulu, kajti le te zelo utrdijo podane vsebine in možnost novih uvidov in smeri. Pohvalila bi tudi ves tvoj trud pri pogovorih in vprašanjih in vse lepe vsebine, ki jih za vzpodbudo pošiljaš vsakodnevno ali na mail oziroma v zaprto Facebook skupino. Veliko koristnega in uporabnega znanja in hvala za vse te dodatne delitve in vzpodbude ter usmeritve. Hvala!

Aleksandra

Hvaležna sem, da sem se v pravem trenutku odločila za program I love my money. Spoznala sem čudovito žensko in mentorico Petro, ki mi je pomagala prebiti led tako na osebnem kot tudi finančnem in poslovnem področju. V kratkem času si me naučila uvajati določene spremembe, ki sem jih vedno odlašala. Sedaj odločena hodim po poti, ki sem si jo zastavila. Program priporočam vsem, ki ste se ustavili na neki točki in nimate poguma za živeti življenje. Just do it! Petra, hvala ti iz srca.

Tina Puhovski iz Šmarja Sap

Program I LOVE MY MONEY mi je dal push iz cone udobja. Naučila sem se majhnih skrivnosti, ki so nujno potrebne za uspeh. Spoznala sem, kako opravljati z denarjem in ne denar z mano.
PETRA, hvala ti, ker si me spremljala skozi celoten program in mi podala napotke, ideje,…ki mi pomagajo pri moji poti k uspehu. JUST DO IT ✈
Hvaležna sem ti, res si čudovita oseba?

Erika iz Nove Gorice

Petra je super mentorica in delo z njo mi je v dveh mesecih življenje popolnoma obrnilo na glavo. Pridobil sem na samozavesti, suverenosti, osebnem zadovoljstvu, bolje spoznal sebe in svoje želje ter se naučil na podlagi svojega trenutnega življenjskega položaja postaviti cilje in poiskati vire za pot naprej. Delo z njo bi priporočil vsakomur, ki si želi svoje življenje (sploh finančno!) vzeti v svoje roke in živeti boljše in bolj polno življenje.

Timijan Drpić Minatti

Program ILMM zajema bogato vsebino, ki je zanimiva in poučna. Skozi program sem izvedel veliko novih informacij in osvežil znanje, ki sem ga že morda malo pozabil. Pri programu mi je predvsem všeč to, da ne zajema zgolj področja financ, ampak tudi veliko vsebin, povezanih z miselno naravnanostjo in osebnostno rastjo. To je tudi dodana vrednost programa, saj te hkrati tudi motivira za razvoj na drugih področjih. Domače naloge so mi pomagale ozavestiti tiste dele moje osebnosti, s katerimi se prej nisem ukvarjal. Velikokrat sem zaradi tega moral stopiti iz cone udobja, kar je prineslo le pozitivne rezultate. Petra se hkrati trudi slediti tvojemu napredku in ti je na voljo skozi celoten program. Pri njej cenim tudi to, da te kot osebo sliši in se trudi tudi s podajanjem dodatnih informacij in napotkov, vezanih na tvoje cilje in želje. Menim, da sem skozi program ne samo pridobil dodatna znanja, pač pa sem tudi osebnostno napredoval, svojo vibracijo naravnal na uspeh in dovolil koščku svojega uma vrjeti, da je nemogoče MOGOČE. Hvala Petra!

Alan Kresnik Radlje ob Dravi

Petrin program I love my money je res vrhunski. Na koncu programa je res dokazano NEMOGOČE JE MOGOČE! Petra ni le učiteljica in mentorica, ampak tudi prijateljica, ki mi je spremenila pogled na stvari na vseh področjih. Neskončno HVALEŽNA!

Polonca Žalman

Program I LOVE MY MONEY me je naučil velikih stvari in majhnih skrivnosti katere so nujno potrebne a uspeh. Naučil me je iti iz cone udobja, preko sebe in odkrivati novosti, katere mi lajšujejo življenje. S programom I LOVE MY MONEY sem odrastel na svoji osebni ravni. Sedaj si drznem misliti, da je nemogoče mogoče in problemi so resnično postali pravi izzivi! Tako malo mi je bilo potrebo, da sem pridobil samozavest, s katero lahko premikam gore.

Andrej iz Nove Gorice

Za vse, ki mislite, da ste v svojem življenju obtičali na mestu, imate občutek, da se vrtite v krogu in bi radi iz tega izstopili ter naredili en korak naprej, toplo priporočam Petrin program I LOVE MY MONEY.

Obogatil vas bo ne samo na finančni , ampak tudi na osebnostni ravni. Ko sem vstopila v program I LOVE MY MONEY, da bi razširila moje znanje o financah, nisem vedela, kaj me čaka. Bila sem zelo pozitivno presenečena, ko sem ugotovila, da poleg spoznavanja in pridobivanja znanja o financah, spoznavam in spreminjam tudi sebe.

Hvala Petra, da si in da si naredila ta program.

Inge

Petra, obiskal sem tridnevni seminar Millionaire Mind Intensive Slovenija in mislil sem, da že ogromno vem o denarju in financah. A program I LOVE MY MONEY in ti sta mi še bolj odprla oči o realnosti. Ko sem začel, sem nekaj vedel o osebni rasti, o zavarovanjih, o poslu itd., ampak s tvojim programom sem to še bolj nadgradil. Tabele še vedno pridno izpolnjujem in spremljam finančni napredek in neto vrednost. Del o neto vrednosti mi je ostal zelo v spominu in mi pomaga pri ravnovesju in ciljih. Kmalu bom začel tudi z nakupom stanovanja in mi bodo tvoji nasveti, ki si mi jih podala, zelo prav prišli. Napredek se že vidi, jutranja rutina je postala že stalnica.

P.S. Sedaj berem meniha Imenitna knjiga! 🙂 In vse ostale, ki si mi jih priporočila. Program I LOVE MY MONEY bi priporočil vsem tistim, ki si želijo imeti v življenju ravnovesje na vseh življenjskih področjih, mir in finance pod kontrolo, Super!

Če citiram Warrena Buffetta: “The most important investment you can make is in yourself.« Spremembe po koncu tvojega programa se nadaljujejo in nova znanja in poznanstva prihajajo nasproti, tako da, ja, grem ciljem nasproti. Hvalaaa!!! Hvaležen! <3

Mitja iz Ajdovščine

Program I LOVE MY MONEY mi je na nek način spremenil življenje. Vpisala sem se, da dobim pomoč in znanje na denarnem področju, vendar sem poleg tega dobila veliko več. Dobila sem coachinjo, ki me je spremljala skozi program, me spodbujala, pomagala ozavestiti moja prepričanja (na vseh področjih). Naučila sem se kako opravljati z denarjem, na kaj biti pozorna, kako se lotiti odplačevanja kredita in limita na banki, kam vlagat denar, vse o zavarovanjih, kako in kje lahko prihranim in še veliko več. Vsekakor sem sedaj z denarjem bolj sproščena. Poleg programa sem posledično spoznala tudi nove ljudi, ki mi še naprej pomagajo na moji poti; finančni in osebnostni. Odprle so se mi nove možnosti v življenju in ob res nesebični podpori Petre in njenih spodbudah, se upam stopiti korak izven svoje cone udobja. V programu mi je najbolj koristilo, ker me je Petra resnično spremljala, vsak teden sva imeli eno urni sestanek po telefonu, vedno sproščeno, energijsko polno in nič pritiska, tudi, če sem z lekcijami zamujala Odlično je, ker je veliko informacij in novega znanja, da mi posnetki ostanejo in jih kadarkoli lahko zopet poslušam. Za PROGRAM I LOVE MY MONEY bi si želela, da ga sliši prav vsak, saj vsebuje res kvalitetne informacije, ki so potrebne za kvalitetno življenje. Piko na i pa doda Petra z osebnim pristopom. In Petra res se ti iz dna srca zahvaljujem. Vesela sem, da sem se pridružila programu.

Darja

Za program I love my money sem izvedela na spletu. Bila sem ravno v iskanju nekoga, ki bi me vodil in kaj novega naučil. Ta program se mi je zdel kot nalašč. S programom in seveda s Petro sem utrdila nekatera prejšnja znanja, na katera sem že malo pozabila in jih začela spet vpeljevati v dnevno rutino. Prav potrebovala sem nekoga, ki bi me spodbujal. In klic vsak teden mi je dal zagon, da sem naredila vsako naslednjo nalogo tudi, ko se mi niti pod razno ni dalo poslušati in še razmišljati o stvareh, ki so me v tistem trenutku skrbele. Vztrajala sem pri zastavljenem cilju, poslušala module in začele so se mi odpirati nove stvari. Tako sem si zastavila nove cilje, pri katerih bom uporabila tudi novo pridobljeno znanje iz Petrinega programa. Spomnila me je, kako pomembno je, da znamo sami sebe nagraditi za dosežke. Ta program bi svetovala vsakemu, ki išče nov začetek ali potrebuje le brco v rit, ali pa se mu je le malo zataknilo in je obtičal na mestu. Dovolite si, da vas Petra potegne iz začaranega kroga in vam pomaga, da nadaljujete svojo pot samozavestnejši in uspešnejši.

Vesna B.

Program me je popolnoma prevzel in sem hvaležna, za priporočilo. Želela sem si spremembe in ta program me je vrgel iz vsakodnevne rutine, iz cone udobja. Naučila sem se kaj lahko spremenim, da lahko napredujem in kako presežem lastne omejitve. Vsi nasveti, ki sem jih dobila so neprecenljivi, ko jih daš v prakso, seveda. Priporočam vsem, ki ne mislijo, da že vse vedo.

Damijana, Lašče

Petra, program, ki ga izvajaš, se mi zdi pomemben in koristen prav za vsakega, ki mu je mar za svojo finančno prihodnost in svobodo. Z moduli sicer še nisem na tekočem, lahko pa rečem, da vsebino modulov, ki sem jih uspela poslušati, dobro in jasno razložiš, tudi večkrat ponoviš. Imam to čast, da te osebno poznam. Si simpatična, odprta, komunikativna oseba, ki ve kaj hoče in verjame vase. Zato si mi všeč. Želim ti obilo poslovnih uspehov ter osebne sreče.

Simona Brečko, Ljubljana

Morem reči, da sem pred začetkom program I LOVE MY MONEY imel popolnoma drugačno predstavo kako bo program izgledal. V bistvu sem bil na začetku poslušanja modulov malo presenečen nad popolnoma drugačnim pogledom na denar. Moje mnenje o denarju je bilo slabo. Hkrati s tvojimi moduli sem začel brati še dodatno literaturo o teh temah. Začele so se mi odpirati nove in nove povezave na različne akterje s tematiko o osebnostne rasti. Morem reči, da določene stvari, ki sem jih slišal v modulih mi niso bile čisto jasne. Šele, ko sem prebiral dodatno literaturo, so mi postajale določene stvari vedno bolj jasne in razumljive. Določene module sem poslušal večkrat in jih ob ponovnem poslušanju razumel na drugačen način. Moram te pohvaliti tudi kot govorko, poslušanje tvojih modulu mi je zelo všeč. V bistvu, ko sem prišel s poslušanjem modula na konec sem si želel, da bi se kar takoj nadaljevalo. Bravo Petra.

Boštjan Rojc

Petro sem spoznala šele lansko leto, a čutim, kot da bi jo poznala celo življenje. Takoj sva se ujeli – navdušila me je s svojim prepričanjem v uspeh in ravno zaradi te prepričanosti ji je tudi uspelo. Ker so me teme, kot je osebnostna rast, mindset, odnos do denarja in investicije zanimale že prej, mi je vsebina programa I LOVE MY MONEY delno že poznana. Kljub temu, pa sem sedaj mnogo znanj povezala med seboj in jih vidim v čisto novi luči. Veliko zaslugo za to pripisujem domačim nalogam, ki te prisilijo v razmišljanje, za katerega si drugače ne vzamemo časa. Zelo mi je všeč tudi, da je program v audio obliki, saj mi pri dveh majhnih otrocih res ne ostane veliko časa za branje; tako pa lahko program poslušam med kuhanjem kosila, vožnjo v službo…I LOVE MY MONEY toplo priporočam vsem, ki bi želeli napredovati na osebni ravni in seveda tudi finančno, saj strjeno poda vsa svetovna znanja iz teh področij z domiselnimi Petrinimi komentarji in primeri iz življenja. In na koncu še misel: Najtežje je začeti, potem gre samo še navzgor!

Anita Hribar, Borovnica

Vse je na ključ in tudi srečanje s Petro ni bilo naključje. Ko sva se spoznali sem bila v fazi iskanja nečesa novega, svežega, boljšega. Hrepenela sem po vseh možnih oblikah obilja in Petra je prišla na mojo pot ravno ob pravem času. Bili sva sošolki na delavnici za osebno rast in prav ona me je še dodatno prepričala, da se investicija v znanje in osebno rast vedno zelo obrestuje. Z akcijo tudi rezultati pridejo slej kot prej.
Program I love my money mi je bil takoj vseč. Moj moto v življenju je doseči obilje na vseh področjih in področje financ mi je bilo od nekdaj poseben izziv. Že od malih nog sem poslušala nenehne negativne afirmacije o denarju in ker afirmacije zelo delujejo se nezavedno na tem področju naredila blokado.
Ko sem se tega pričela zavedati, sem s pomocjo različnih tehnik in tudi Petrinega programa začela to spreminjati. Moram reči, da precej uspešno in da rezultati, ki jih imam me res navdušujejo.
Petra tvoj program I love my money je enostavno odličen. Združila si več orodij, ki jih uporabljajo zelo uspešni finančni svetovalci. V programu nas s pomočjo mp3 posnetkov in dodatnih vprašanj lepo sistematično vodiš skozi mnoge faze, ki pripomorejo predvsem k zavedanju kaj je potrebno spremeniti, da bodo rezultati boljši.

Melita Praprotnik

Hvala, Petra za tale program! Že po poslušanju prvih treh modulov me je dobesedno in pošteno “ruknilo”, kot se po štajersko reče. Po desetletjih dela na sebi me je prešinilo: “Moja skromnost sploh ni čednost!” Z listo prepričanj o denarju si me pribila ob zid. Nastopil je trenutek, ko sem končno stala razgaljena pred sabo, željna raziskati, od kod ta prepričanja izvirajo. Moje počutje ob koncu programa je osvobajajoče, saj sem ugotovila, kateri je moj manjkajoči kos v mozaiku uspeha. Toplo priporočam!

Neva Madon