+386 (0)41 419 955
petra@petrazagar.com

SPLETNI PROGRAM: I love my money

Super,vidim, da se zanimate za program I love my money. In to mi je všeč. Kako vam lahko pomagam? Na katero vprašanje vam lahko odgovorim?

Mogoče vam bo branje tega programa vzelo nekaj minutk.
 Da znanje iz programa udejanjite, boste potrebovali nekaj mesecev.
Obresti od vloženega truda in dela pa boste želi celo življenje.

Zagotovljeno!

 

I love my money je 3 mesečni on line program, ki vam pomaga:


pridobiti znanje in veščine kako ravnati z denarjem in upravljati z osebnimi financami


odstraniti podzavestne blokade, ki vam preprečujejo doseči uspeh na finančnem področju


spoznati načine kako privabiti več denarja v svoje življenje

PROGRAM I LOVE MY MONEY JE ZA VAS, ČE?

 1. želite imeti več denarja v denarnici in na bančnem računu in si želite zagotoviti finančno varnost, finančno neodvisnost in finančno svobodo
 2. si želite spoznati kako ta denar oplemenititi, da bo ustvarjal nov denar oziroma nova sredstva
 3. želite pridobiti nadzor nad denarjem in ne dovoliti, da denar nadzoruje vas
 4. se želite soočiti s pravimi razlogi za pomanjkanje denarja in spoznati skrivnosti za privlačenje več denarja v svoje življenje, ki jih pozna le peščica ljudi
 5. se (ne) zavedate, da bi bila pokojnina manj kot 30% vaše trenutne neto plače, če bi se upokojili leta 2025. In se (ne) zavedate, da mogoče sploh ne bo pokojnine, ko se boste upokojevali vi!

Pridobi si 17 skrivnostnih načinov razmišljanja in ravnanja uspešnih ljudi, ki se razlikujejo od razmišljanja in ravnanja ljudi, ki živijo iz meseca v mesec.

Rezultati

Rezultate lahko dosežete že po 2 mesecih dela v programu, če redno enkrat tedensko sledite modulom in če opravite tedenske izzive.

1. mesec
Najprej definirate kaj si v življenju želite, tudi na finančnem področju. Po tem, ko spoznate razloge in dejstva zakaj nimate (več) denarja, vas mehko in nežno popeljem skozi spoznanje kako pomemben je denar in miselnost, povezana z njim. Seznanite se z omejujočimi prepričanji, ki jih gojite do denarja, bogastva in do bogatih ljudi, prepoznate vpliv misli in občutkov. Spoznate kaj je to denarni zapis in prevzamete odgovornost za svoje finance v svoje roke. 

Ob koncu prvega dela programa se počutite razbremenjeni stresa in skrbi, svobodni, optimistični, motivirani in navudušeni nad svojo prihodnostjo.

2. mesec
Ob spoznanju kje se ta trenutek nahajate, vas popeljem do tega, da lahko 10% svojih mesečnih prihodkov privarčujete že v drugem mesecu programa. Postopoma si zagotovite finančno varnost, v obdobju nekaj mesecev pa že pričnete z investiranjem, kjer se že plemenitijo vaša sredstva. V kolikor imate na bančnem računu že zlato rezervo, lahko začnete denar plemenititi že konec drugega meseca, potem, ko je poskrbljeno za socialno in finančno varnost. Obenem konec drugega meseca natančno veste kam gre vaš denar in prepoznate nakupe glede na stopnjo nujnosti. Ob vsem tem vam raste samozavest, samopodoba, vera vase, občutek pomirjenosti in varnosti, občutek, da obvladujete svoj denar in ne da denar obvladuje vas. Istočasno polagate temelje na  poti k finančni neodvisnosti.

3. mesec
Spoznate pomen zaščite denarja pred izgubo njegove vrednost, sprehodite se skozi vaše že obstoječe finančne produkte in naložbe in se naučite plemenititi svoja sredstva kot tudi pravil investiranja in dejstva, ki jih finančna industrija skrbno skriva pred vami. Počasi poskrbite tudi za (dodatno) pokojnino, ob tem pa raste občutek pomirjenosti glede lastne prihodnosti. Tretji mesec imate celostno znanje  o upravljanju, ravnanju in razporejanjem denarja, da bi dosegli finančno varnost, neodvisnost in svobodo. Sledi še definiranje ciljev, postavitev pravih vprašanj in postopek, ki vas pripelje do uresničitve zadanih finančnih ciljev. Konec 3. meseca pa lahko tudi že privarčujete 20% svojih mesečnih prihodkov ali vzpostavite nov(e)  vir(e) dohodkov in ta denar tudi že investirate v dolgoročne naložbe, ki vam prinašajo pasivne dohodke.

NAROČI

Se prvič spogledujete z On-Line izobraževanjem? Preberite si kratek postopek poteka izobraževanja in se prepričajte kako enostavno je!
Preberi

Ob koncu programa I LOVE MY MONEY sem povprašala stranke za mnenje o programu.

MNENJA STRANK

Moja zgodba

Danes sem finančna mentorica, ki vam pomagam spoznati in osvojiti znanja in veščine kako ravnati z denarjem in upravljati z osebnimi financami, da bi si zagotovili finančno varnost, neodvisnost in svobodo.

A ni bilo vedno tako. Okoli leta 2000 sem bila v situaciji, ko nisem imela niti enega eura v žepu. Pravzaprav, niti enega samega tolarja. In to po tem, ko sem celo življenje varčevala in “kupčkala” denar. To je bila velika napaka! Takrat nisem vedela, da tisti, ki varčuje, pravzaprav izgublja denar in ker nisem vedela, kako pravilno investirati denar, da bi ga oplemenitila, sem vsega izgubila.

Kasneje sem bila v situaciji, ko nisem imela niti osnovnih pogojev za odobritev stanovanjskega kredita, ko sva s partnerjem trkala od vrat do vrat, od banke do banke, pa sva ga na koncu dobila. In to dvakrat. In bila sem v situaciji, ko sem dala odpoved v službi in rekla: “Dovolj imam! Odpoved dajem!” In to kar dvakrat, kljub temu, da sem imela doma otroka. Ampak, to sem lahko naredila samo zahvaljujoč znanju o upravljanju denarja, saj sem imela na bančnem računu zlato rezervo.

In takrat sem vedela, da si lahko  poiščem novo delovno mesto ali pa si ga ustvarim. A odločila sem se, da grem na ZZZRS. In vsi so mi rekli, da ne bom dobila denarnega nadomestila, ker sem sama zaprla s.p. in prekinila sodelovanje s podjetjem, za katerega sem delala. Pa sem ga dobila. In globoko sem hvaležna za vse to. In ta pot me je vodila v podjetništvo. In če bi mi nekdo nekoč rekel, da bom vse to prestala, bi mu rekla: “Pa saj to ni mogoče! A si ti nor??”

Še danes se spomnim kakšno je bilo nekoč moje življenje. A uspelo mi je. Zakaj? Ker sem si na točki, ko sem bila popolnoma na dnu prisegla, da se bom naučila kako ravnati z denarjem, da si bom pridobila znanje in veščine finančne pismenosti. In to znanje sem sčasoma nadgradila z znanjem o tem, kako spoznati in odstraniti podzavestne vzorce in blokade, ki nam preprečujejo doseči osebni in poslovni uspeh tudi na denarnem področju in kako privabiti več denarja v svoje življenje. In prišel je čas, ko sem začutila, da moram to znanje in izkušnje deliti naprej z ljudmi.

Zato dobrodošli v izobraževalni program I LOVE MY MONEY. Prevzemite odgovornost za svojo prihodnost in vzemite finančno usodo v svoje roke. In dovolite si košček svojega uma pustiti odprtega za možnost, da je nemogoče mogoče.

Vas zanima kako deluje program?

– Program poteka 3 mesece, on- line.
– Vsak teden prejmete na email naslov 1 modul, ki ga poslušate, ko imate čas.
– Moduli so v obliki audio predavanj
– Moduli imajo tedenske izzive (domače naloge), ki niso obvezni, so pa zaželjeni, da jih rešite, sicer program ne nosi rezultatov
– Program je dostopen je na www.petrazagar.com/prijava, do njega pa dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobite v roku 24 ur po plačilu programa.
– Obvestilo o začetku programa prejmete na vaš email naslov.

Program vsebuje

Sklop modulov 1–6

Zakaj nimamo več denarja: pomen miselnosti, prepričanj, občutkov, denarnega zapisa…

SKLOP MODULOV 7-11

Finančna pismenost in stopnice do finančne svobode

SKLOP MODULOV
12-13

Kako do več denarja: postavljanje ciljev, strategije, tehnike,…

Q&A Modul

Priložnost za vaša vprašanja

20 ur predavanj

Skupaj več kot 20 ur predavanj

Digitalne vsebine

Poslušanje predavanj v avdio obliki

Delovni listi

Delovni listi z vajami

Individualna podpora

2×45 minut pogovora preko skypa ali telefona

Podpora in pomoč

Stalna pripravljenost za podporo in pomoč

3x bonusi

e-book: Miselnost uspešnih
modul: pametno trošenje
modul: varčevanje A-Ž

Garancija na zadovoljstvo

100% garancija na zadovoljstvo 

Skupaj bova potovala

skozi proces prepoznavanja različnih pojmov, razlogov, dejstev in načinov delovanja, ki jih je nujno treba poznati, če želite finančno neodvisnost in svobodo. Teme, ki jih program pokriva so:

 • Zakaj vam niso poznana pravila ravnanja z denarjem
 • Pomen in vloga denarja v življenju
 • Energija, misli in občutki, formula MOAR
 • Omejujoča prepričanja, ki jih gojite do denarja, bogastva in bogatih ljudi
 • Vrednote
 • Obilje in denarni zapis
 • Hvaležnost in miselna naravnanost
 • Kje si danes?
 • Vodenje proračuna in nakupi po stopnji nujnosti
 • Lastna neto vrednost
 • Finančni temelji in znanje
 • Pokojnina = 30% vaše plače že leta 2025
 • 5 stopnic do finančne svobode
 • Socialna in finančna zaščita
 • Babilonsko načelo, ki ga pozna le peščica ljudi
 • Poraba ≠ investicija
 • Zlata rezerva
 • Skrivnosti investiranja
 • Osmo čuda sveta
 • Alternativne naložbe in nepremičnine
 • 3 diamantna pravila
 • Finančna neodvisnost in svoboda
 • Magija finančnega načrta
 • Pozor! – finančne prevare in finančni »strokovnjaki«
 • Davki in vpliv kapitalskih dobičkov na socialne transferje
 • Kartice, limit, kredit – pot v svobodo ali v pogubo
 • Bo ostalo kaj za otroke?
 • Kaj si želiš? Cilji in prava vprašanja
 • info dieta, sistem 6 lončkov, denarni tok
 • Razporeditev prihodkov, denarni tok in bogati očka
 • Dajanje – sprejemanje

Investicija v program – 3 možnosti

Plačilo se izvede preko Paypala / bančne kartice ali pa plačate po predračunu, ki ga kmalu po oddaji naročila prejmete na vaš email naslov.

NAROČI

MENTORSTVO

Ali veste, da je lažje in hitreje doseči uspeh, če vas mentor spremlja na vsakem koraku na poti učenja in implementiranja znanja? Si želite dodatne osebne mentorske podpore, da vas vodim skozi program, kjer vam pokažem kateri je vaš naslednji korak, vas poslušam in spremljam? Ste običajno na začetku vsakega “projekta”, ki se ga lotite, zelo motivirani, potem pa izgine doslednost in vztrajnost, ne zmorete sami narediti nadaljnjih korakov, vam pade volja in motivacija? Potem je za vas program I LOVE MY MONEY PLUS, ki vas hitreje in lažje popelje do željenih ciljev.

Vas zanima kako poteka program I LOVE MY MONEY PLUS? 

Potem vas vabim na kratek strateški posvet, da najprej skupaj pogledava katere so ovire na poti do vašega uspeha na finančnem področju, nato pa povem kako vam lahko pomagam pri tem, da bi dosegli svoje želje in cilje na finančnem področju.   

Prijavite se na BREZPLAČEN strateški posvet, da se prepričava, če resnično potrebujete pomoč in podporo. 

PRIJAVA NA STRATEŠKI POSVET

Ali je vredno?


Ali je vaša investicija vredna tega, da boste (v najslabšem primeru) preživeli tretje življenjsko obdobje kvalitetno in brezskrbno, namesto da boste životarili ob manj kot 600 eur penzije? Ali se sploh zavedate, da država nikakor ne bo poskrbela za vas!?


Ali je vredno naučiti se znanj in veščin o ravnanju z denarjem, da bi imeli nadzor nad denarjem, ne pa da ima denar nadzor nad vami?


Ali ne bi bilo lepo zaposliti svoj denar, da bi ustvarjal nov denar, vi pa bi ležali v gugalnici pod kokosovo palmo in uživali v zvokih valov, nekje na Maldivih?


Ali ne bi bilo lepo prebuditi vaš speči denar, ki ga imate na banki, v sefu ali doma v nogavici, ki vsak dan znova izgublja na svoji vrednosti, namesto, da bi se plemenitil?


Ali je vaša investicija vredna tega, da si zagotovite zlato rezervo na računu za primer nepredvidenih odhodkov, zaradi česar mogoče ponoči ne spite?


Ali je vredno investirati v znanje, da bi se znebili (nepotrebnih) kreditov in nakupov na obroke?


Mogoče celo komaj shajate iz meseca v mesec, pa mislite, da bi znali bolje ravnati z denarjem, če bi ga imeli več. Ne verjemite takšnim lažem. Lahko se naučite upravljati s točno tolikšno količino denarja kot jo imate točno ta trenutek v denarnici. In verjemite, enkrat višja plača ne zagotavlja več prihranka, če nimate znanja o upravljanju z denarjem. V tem primeru ga nekaj prihranite v prvih treh mesecih, nato pa greste naprej po ustaljenih tirnicah. - In resnično se lahko naučite privabiti veliko več denarja in obilja v svoje življenje. A najprej si dovolite pustiti košček svojega uma odprtega za možnost, da je nemogoče mogoče.

Koliko časa, energije in denarja pa vas stane, če ne naredite potrebne spremembe in ne investirate v znanje?

Če ste prišli do sem, preberite še to.

Program I LOVE MY MONEY sem naredila, ker imam vizijo spremeniti finančno pismenost v Sloveniji, ki si zasluži šolsko oceno 2 ali zadostno. In znanje o ravnanju z denarjem je danes  najslabše pri ženskah med 25 in 45 letom. In ker sem tudi sama med vami, z izkušnjo kako hudo je biti v finančnem samomoru,  kot tudi in predvsem kako lepo je imeti finance pod svojim nadzorom, ko sam nadzoruješ svoj denar in ne on tebe…To znanje enostavno MORAM deliti z Vami!

Kako vam lahko še pomagam?

Če imate še kakršnokoli vprašanje, ki Vas zanima v zvezi s programom I LOVE MY MONEY ali VEČ KOT OSNOVE FINANČNE PISMENOSTI, mi pišite na petra@petrazagar.com.