+386 (0)41 419 955
petra@petrazagar.com

Registriraj se

Naloži
Remove

Kaj, če s programom I love my money ali Več kot osnove finančne pismenosti ne bom zadovoljen/a?

Z nakupom programa ste lahko popolnoma brez skrbi, saj sem prepričana, da si boste s pridobljenim znanjem 100% izboljšali finančno situacijo in popolnoma spremenili pogled na denar in finance. Zato pa Vam nudim 100% garancijo na zadovoljstvo in možnost, da v 30 dneh od nakupa programa, brez vprašanj, zahtevate svoj denar nazaj. Pogoj za vračilo denarja je le ta, da tekom izobraževanja opravite 30 minutni pogovor preko skypa ali telefona z menoj. Če po koncu programa ne boste zadovoljni, vam vrnem denar.

 

Kako lahko koristim Skype ali telefonski klic?

Tekom programa boste prejeli moj email, kjer vam bom poslala opcije terminov, v katerih se lahko slišiva/e, tako da bo termin ustrezal obema. Če Skypa še nimate, lahko navodila za prenos in namestitev Skypa najdete na tej spletni strani. Vsa navodila boste prejeli tudi ob začetku izobraževanj.

 

Kako poteka naročilo programa in kako poteka plačilo?

Naročilo oddate preko obrazca na tej spletni strani. Plačilo pa izvedete preko Paypala ali pa plačate po predračunu, ki ga boste kmalu po oddaji naročila prejeli na vaš email naslov. Po prejetem plačilu prejmete vse potrebne podatke, s katerimi dostopate do programa. Dostop do programa vam bo omogočen v roku 24 ur po plačilu programa.